Ők lesznek a Játék határok nélkül műsorvezetői - Elkezdődött a forgatás

Kiderült, kik lesznek a Játék határok nélkül műsorvezetői.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Most már hivatalos, hogy ismét lesz Játék határok nélkül a magyar köztévén, az új részek forgatását tegnap kezdték, jelentette be az MTVA. A közmédia csatornáin még idén adásba kerülnek főműsoridőben.

A vetélkedőből egy nemzetközi stáb 13 részt forgat Magyarországon, hazánknak pedig három műsorvezetője lesz, árulták el a részletekről. 

Megkezdték a forgatást

Április végén az Origó szellőztette meg, hogy valószínűleg új részekkel jelentkezik a Játék határok nélkül. A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb vetélkedőjének régi adásait az M3 kezdte idén vetíteni, és rövid időn belül a csatorna egyik legnépszerűbb műsorává vált.

A nézők örülhetnek, mert hamarosan új részek előtt drukkolhatnak a különböző nemzetiségű csapatoknak, a forgatást tegnap, május 13-án kezdték meg Magyarországon, Budapesten.

20 évvel ezelőtt az egyik fordulót Pécsett rendezték, ahol az egész püspöki palota előtti részt beépítették. Mindegyik részre jellemzőek voltak a látványos, hatalmas díszletek, a medence és különféle vicces akadálypályák, melyeken a versenyzőknek színes, humoros kosztümökben kellett megmérkőzniük. Sok versenyszámban szerepeltek történelmi utalások.

2014-ben a csapatok egy rendkívül látványos, hatalmas stúdióba vonulnak be, ott versenyeznek majd.

A Játék határok nélkül műsorvezetői

Az 1993-as Játék határok nélkül háziasszonya Geszler Dorottya volt, aki a következő évben megkapta maga mellé Gundel Takács Gábort, aki humoros megjegyzéseivel ebben a műsorban vált egy csapásra az ország kedvencévé.

Gundel Takács Gáborral az új részekben is találkozhatunk, mellette Varga Edit híradóst és Harsányi Leventét, a Legenda házigazdáját, az idei A Dal háttér-műsorvezetőjét üdvözölhetjük a képernyőn.

A műsor formátuma is változik: ezúttal nem városok, hanem országok csapatai mérik össze tudásukat. Magyarországon kívül Oroszország, Indonézia, Franciaország, Egyiptom és egy, az amerikai kontinens országait képviselő csapat szerepel majd. A hazai, azaz a sárga csapatot ezúttal ismert sportolók, így például a Rippel fivérek, Pulai Imre vagy Kozmann György erősítik.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mivel Budapesten forgatnak, három magyar vonatkozású játékot is bevezettek.

- Szolgálja az országimázst is, mindamellett be tudja mutatni a magyaros vendégszeretetet, azt, amire mindannyian oly büszkék vagyunk, és be tudja mutatni az országot is. Hát ezért vágtunk ebbe bele - árulta el Szabó László Zsolt, az MTVA megbízott vezérigazgatója.

Fotó: MTVA/Gálos Mihály Samu

Ezt is szeretjük