Emlékszel Kaszás Gézára és Kovács Lázárra? A rég látott főzőpáros ennyire megváltozott
Kaszás Géza és Kovács Lázár 2000-től 2008-ig vezették együtt a Receptklubot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klubon 1998-ban debütált a Receptklub, mely az ország egyik legnépszerűbb főzős műsora volt 2009-es megszűnéséig. Legelőször Balázs Péter színművész és fia, Bence voltak a házigazdák, őket váltotta 1999 márciusában Horváth Rozi fűszerész és Kaszás Géza színész - utóbbi a műsor egyik ikonikus arcává nőtte ki magát, 2000-ben csatlakozott hozzá Kovács Lázár séf. A duótól ezután évekig leshettek el sütési és főzési praktikákat az RTL Klub nézői.

Friss felvételen Kaszás Géza és Kovács Lázár

A Receptklub a 2000-es évek elején akkora sikernek örvendett, hogy a műsornak receptkönyvei is megjelentek. A két sztár 2008 októberéig volt látható együtt az RTL Klubon, ugyanis Kovács Lázár a washingtoni magyar nagykövetség főszakácsa lett, emiatt nem tudott egy újabb évadra leszerződni a csatornával.

Kaszás Géza és Kovács Lázár ezután tíz évig nem dolgoztak együtt, végül 2018 őszén ismét összeálltak, azóta a LiChi TV-n megy a Lázár és Géza, a retró konyhasó című műsoruk.

kaszás-géza-és-kovács-lázár
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

A két sztár 2019 áprilisában vendég volt Kasza Tibor Pénzt vagy éveket! című műsorában. Az évek alatt a 44 éves séfnek őszbe borult a haja, de ez is jól áll neki. Kaszás Géza már 62 esztendős, mégis éveket letagadhatna a korából, mert annyira jó formában van.

Friss felvételen Palotás Petra

Az RTL Klub egykori sztárját, Palotás Petrát rengetegen szerették, de 16 év tévézés után visszavonult. Cikkünkben friss felvételeket láthatsz az egykori műsorvezetőnőről.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük