A 65 éves Kaszás Gézának gyönyörű a családja: ritka, hogy feleségével és kamasz gyermekeivel láthatjuk
Kaszás Gézát felújított házában fotózták le családi körben. Szembetűnő, gyermekei milyen sokat nőttek, mióta utoljára láttuk őket.

kaszás-géza-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rusztikus stílus, hangulatos faburkolat, impozáns zongora - Kaszás Gézát családi körben, az otthonában fotózták. 

Ez duplán különleges alkalomnak számít, nem szokta sűrűn mutogatni a szeretteit a nyilvánosság előtt, pláne nem enged betekintést a házába.

Kaszás Géza családja

A 65 éves műsorvezető felújított családi fészkéről árad a nyugalom és a harmónia. Az a filozófiája, a nagyvilágban elég nagy a káosz, otthon már ne legyen. Ezt gyermekeinek, a 13 esztendős Nimródnak és a 11 éves Lillának is igyekszik átadni több-kevesebb sikerrel.

- A fiamnál néha be kell vetni az apai szigort, mert szerinte az is jó megoldás, ha egy ágytakaróval letakarja a rendetlenséget - viccelődött a Story magazinnak.

Mindkét gyermeke zongorázik, így hatalmas pianínó díszeleg a nappaliban. Az is fontos számára, hogy otthonában megjelenjenek a hagyományok. A régiesség köszön vissza a helyiségekben.

Borbás Marcsi férje

Borbás Marcsi a televíziózásnak köszönheti, hogy 2002-ben a Hír TV berkeiben megismerkedett élete szerelmével, harmadik férjével, Dezsővel. 

Cover-fotó: RTL Klub/Receptklub

Ezt is szeretjük