Külseje miatt kezdték ki a TV2 sztárját - Ezzel vágott vissza
Kasza Tibi megelégelte, hogy veleszületett testi adottságai miatt gúnyolódnak rajta a humoristák.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kasza Tibi megelégelte, hogy előreálló állkapcsa miatt az utóbbi évben nagyon sok humorista viccelődik rajta, ezért egy, a Facebook-oldalára feltett videoüzenetben fejtette ki véleményét azzal kapcsolatban, mit gondol a vele született testi rendellenességeken gúnyolódókról.

- Ez egy csontfejlődési rendellenesség, amit volt lehetőségem megműttetni, de ez azzal járt volna, hogy az egész állkapcsomat szétfűrészelik, arrébb tititolizzák, majd három hónapon keresztül a vizet inni is fáj. Beszéltem olyan emberrel, aki megműttette, és azt mondta, ha lehetősége lenne, akkor visszacsináltatná. Úgy döntöttem, hogy én nem a sebészkést választom, hanem elfogadom magam, és így próbálok meg érvényesülni - mondta a hatalmas népszerűségnek örvendő videóban. 

A TV2 Mokka című műsorának csütörtöki adásában azt is elárulta, hogy a videoüzenetét több mint hétszázezren nézték meg és hatezren osztották meg. Ismert emberként úgy érezte, kötelessége hallatnia a hangját, mert bűn ezeket a gúnyolódásokat elhallgatni, ahelyett, hogy kiállna valaki a veleszületett rendellenességgel élők mellett. 

A Nagy Duett zsűritagja szerint 2014-ben már nem testi hibákon kellene viccelődni, és nem szabadna támogatni azokat az embereket, akiknek ezek a gúnyolódások jelentik a humor csúcsát, ugyanakkor név szerint nem ment neki senkinek, úgy véli, mindenki annyit vesz magára, amennyit akar.

Fotó: SuperTV2 Sajtószoba

Tóth Gabi fellibbentette szoknyáját a kamera előtt

Kasza Tibor nemcsak énekesként, a TV2 A Nagy Duett című műsorának zsűritagjaként, illetve a SuperTV2 Kasza! című showműsorának házigazdájaként ismert, de több mint tíz éve fotósként is sikeres. Készített már merész fotókat Rubint Rékáról és Tóth Gabiról is. Nézd meg a képeket!

Ezt is szeretjük