Megmutatta tündéri kislányát Kasuba L. Szilárd
Kasuba L. Szilárd egykor az RTL Klub Ötletház című műsorát vezette, de manapság mással keresi a kenyerét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kasuba L. Szilárd már egy ideje vágyott családra, de sokáig nem találta azt a nőt, akit el tudott volna képzelni leendő gyermekei édesanyjaként.

Egészen addig, amíg nem találkozott Huszti Enikővel, akivel azóta boldog párkapcsolatban él, és 2009 tavaszán világra jött közös kislányuk, Virág Napsugár is.

Debrecenbe kéne menni

Bár a picurt alig hathetesen egyszer már megmutatták az RTL Klub Reggelijében, azóta nem nagyon lehetett találkozni az Ötletház egykori műsorvezetőjével és bájos kedvesével. A napokban azonban Szilárd, Enci, na és persze az egyre bájosabb Virág ismét ellátogattak a Reggeli stúdiójába, ahol egyebek közt azt is elmesélték, mennyit változott az életük az eltelt évben.

Mint kiderült, a 35 éves tévés és pereputtya Debrecenbe költöztek, hogy Enciék családi gazdálkodásába besegítsenek. Így aztán a korábbi munkájától gyökeresen eltérő dolgokat végez: besegít az állattenyésztésben és a húsüzemben is!

Hasznát veszi a diplomájának

Ám még mielőtt bárki is azt gondolná, amatőrként nem érthet sokat az ilyesfajta tevékenységhez, Szilárd elárulta, akármilyen furcsa, ő annak idején gazdasági mérnökként végzett a Gödöllői Agrártudományi Egyetem Főiskolai Karán, ahol bizony komoly figyelmet szenteltek többek között a mezőgazdasági és állattenyésztési ismeretek oktatásának is.

Mindemellett azonban a sztárapuka azt is megosztotta a Reggeli nézőivel, azért továbbra is nagyon szereti a tévés és rádiós munkákat, melyek most is megtalálják - mostanában például Debrecenben rendeznek egy fesztivált, melyben tevékenyen részt vesz.

És hogy terveznek-e kistestvért Vircsinek? Nos, mindenképpen, de azért kicsit várnának még vele. Mert hát bármekkora örömöt nyújt egy saját gyerkőc, azért azt Szilárd sem tagadja, a felnevelése piszok melós tud lenni.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük