Kasszás Erzsi cukiságbombát robbantott - Gyerekkori fotót posztolt magáról
Balázs Andrea színésznő olyan gyerekkori fényképet posztolt magáról, amit mindenki imád.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Andrea, azaz Kasszás Erzsi alig egy éve jelent meg egy áruházlánc reklámjában. Azonnal nagy visszhangot kapott a formabontó hirdetés, és szélsőséges véleményeket lehetett hallani. Volt, aki szerint zseniális minden másodperce, mások ócska fércmunkának tartották. Egy biztos: elérte a célját, mert az emberek beszéltek róla, viccek születtek a benne szereplő karakterről.

Balázs Andrea 39 éves, és a magánéletében is pont olyan szórakoztató, mint a képernyőn. Rendszeresen látható a Karinthy Színházban, a Száguldó Orpheumban és a Fogi Színházában. Ma már sikeres a munkájában és a magánéletében is, azonban, ahogy Joshi Bharat műsorában a FEM3 Cafén elmondta, nem volt mindig így.

Gyerekkorában a nővérét hétévesen elgázolta egy felelőtlen sofőr, és meghalt. Apja a történtek után vasmarokkal tartotta egyben a családját, és mindent megtett, hogy a tragédiát feldolgozzák. Ezért a színésznő nagyon hálás neki, és példaképének tartja. 

Édesapja sikerrel járt, mert a színésznő kiegyensúlyozott, vidám ember lett, akinek a képek tanúsága szerint boldog gyerekkora volt. Néhány napja osztott meg egy nagyon kedves gyerekkori képet magáról, ami alá Verebes István sokunk véleményét fogalmazta meg: "Hú, de unalmas volnál soványan!!!"

Korábban azt is megmutattuk, milyen csinos Balázs Andrea, amikor nem Kasszás Erzsit alakítja. Képes cikkünkben megnézheted. 

Ezt is szeretjük