8 hónapos terhesen állt oltár elé Ganxsta Zoli édesanyja - Elárulta, miért várt addig
Kassai Ilona a nyolcadik hónapban volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kassai Ilona színésznő négyszer ment férjhez, negyedik férjétől, Zana Józseftől született fia, Zoltán, akit mindenki csak Ganxsta Zolee-ként ismer.

A válás után azért nem ment ötödször is férjhez, mert nem bírta volna elviselni, ha valaki akár csak nevelési célzattal bántotta volna imádott fiát - árulta el Jakupcsek Gabriella talkshow-jában.

A nyolcadik hónapban állt oltár elé

Nagyon vágyott gyerekre, Zana Józsefhez is ezért ment hozzá nagy pocakkal.

- Az esküvőnket addig húztam, hogy biztos legyen az, hogy gyerekem lesz. A nyolcadik hónapban házasodtunk össze - mondta.

Negyedik férje volt egyébként az, aki őt hagyta el, de ezt egyfajta büntetésnek vette, amiért ő előtte három férjét is elhagyta.

Az első házassága barátságnak indult, és meg is maradt annak, talán ezért nem veszekedtek soha első férjével.

- Úgy mentem férjhez, hogy másba voltam szerelmes, de az kikosarazott. Volt akkor egy rajongóm, egy kollégám, aki minden nap megkérte a kezem, még a színpadon is. A Rigolettót énekelte, a nagyária közben volt egy kis szünet, én álltam ott egy kis apród szerepében, és ő megkérte a kezem, aztán énekelt tovább - idézte fel. 

Négyszer volt férjnél

Barátságuk a férfi haláláig tartott. Amikor megtudta, hogy Kassai Ilona ismét férjhez szeretne menni, utánanézett a vőlegénynek, méltó-e a színésznőhöz, és tanácsokkal látta el volt nejét, az mire vigyázzon, mire figyeljen.

- Az első házasságom után jött egy szerelem, az tíz évig tartott. A tizedik házassági évfordulónkon költöztem el tőle: ő kicsi csokor rózsával jött haza, én meg bőrönddel vártam. Azóta is szégyellem magamat, ez kegyetlenség volt, de akkor jött el az a pillanat, hogy én nem bírom tovább - mesélte.

A 85 éves színésznő szerint az a baj, hogy a szerelem soha nem egyszerre múlik el két emberben, mert aki ott marad szerelmesen, annak mindig fájni fog.

Harmadik férjével, egy gépjármű-oktatóval sem volt nagy a szerelem, el is váltak másfél év múlva, aztán Kassai Ilona beleszeretett Zana József színészbe.

- Tíz évvel fiatalabb nálam, sőt, 11-gyel. Én megláttam, és tudtam, hogy nekem itt most végem van. Nagyon jóképű fiú volt. Nagyon aranyos férj volt, és egy ideig nagyon rendben ment minden, de ő nem harcos alkat, hagyta magát, amikor csinos táncosnők forogtak körülötte. Hallottam fél füllel, hogy ez is megvolt, az is, és mondtam, hogy kicsit fékezze magát. Ezután tényleg nagyon rendesen viselkedett, egészen addig, amíg jött neki a nagy szerelem - árulta el.

Zana Józseffel a mai napig olyan jó viszonyt ápolnak, az naponta többször felhívja, közösen karácsonyoznak, nem csak a volt férjével, hanem annak új családjával is.

Fotó: MTVA/Gálos Mihály Samu

Ezt is szeretjük