Elsírta magát Kásás Tamás! Ezért tört el nála a mécses
Részletek!
Kásás Tamás a DTK Show-ban barátnőiről és Kemény Déneshez fűződő viszonyáról is beszélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kásás Tamás évek óta küzd saját gátlásaival, a DTK Show csütörtöki adásában pedig azt is elmesélte, hogy rejtőzködésre való hajlama még mindig hatással van az életére.

Bár a televíziós szereplésektől továbbra is ódzkodik, D. Tóth Kriszta meghívását bizalommal fogadta.

Sírt a víz alatt

Az olimpiai bajnok és a tévés már tíz éve ismerik egymást, és a magánéletben is jóban vannak.

- Elérkezik egyszer az a nap is, amikor senki nem fog megismerni - mondta Kásás Tamás reménykedve D. Tóth Krisztának.

A vízilabdás ugyanis úgy döntött, nekivág a nagyvilágnak, és sportolói karrierje lezárását követően új dologba fog. Még augusztusban határozta el, hogy szögre akasztja fürdőnadrágját, 36 évesen úgy gondolta, elérkezett az idő, hogy más területen is kipróbálja magát.

Nemrégiben megjelent önéletrajzi könyve is, amiben a visszavonulásról is említést tett. Bevallotta, hogy az utolsó meccsen már a bemutatásnál összeszorult a szíve, és bár próbálta tartani magát, a víz alatt sírásban tört ki. A mérkőzés után még azt nyilatkozta, egy évet pihenni szeretne, és egyelőre nem tudja azt sem, hol telepedik le.

Elhagyja az országot

A csütörtökön adásba kerülő DTK Show-ban viszont elárulta, hogy januártól Amerikában fog élni, és azért érzi jól magát külföldön, mert ott legalább nem ismerik fel.

- Pont így terveztem, megjelenik a könyvem, és elmenekülök - viccelődött.

A műsorban nemcsak a Kemény Dénessel való ellentmondásos viszonyáról mesél, hanem a barátnőiről is. Mint mondja, még nem beszélt velük, amióta megjelent a könyv, bár a lányok tudták, hogy rosszat nem fog írni róluk.

D. Tóth Krisztának azt is elárulta a jóképű sportoló, hogy új impulzusokra vágyik, és nem tud sikerélmények nélkül élni.

- Muszáj találni valamit, amiben ugyanolyan sikereket tudok elérni, mint a vízilabdában - mesélt vágyairól Magyarország egyik legjobb vízilabdázója, aki fiatal pólósokkal foglalkozik majd januártól az Egyesült Államokban.

Fotók: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük