Karikó Katalin Super Bowl-reklámban tűnt fel: Nobel-díjas tudósunk egy világslágerrel szerepel benne

A Queen egyik legendás dalára építették fel a Pfizer-reklámot, amiben Karikó Katalin is szerepel.

D KOS20231208045 (1)
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Don't Stop Me Now című slágert tátogják elképesztő nevek a Super Bowlra készített Pfizer-reklámban. Newton és Einstein mellett Karikó Katalin, a Nobel-díjas magyar tudós is feltűnik a képsorok között.

Karikó Katalin a Super Bowl-reklámban

A Super Bowl már-már egy kisebb nemzeti ünneppel is felér az USA-ban. Nem csupán élőben - köztük rengeteg hírességgel -, hanem a televíziók előtt is milliónyian nézik az eseményt. A sport mellett ilyenkor a reklámok is hatalmas hangsúlyt kapnak. A szórakoztató és kifejezetten erre az alkalomra készült reklámfilmek mindig tele vannak hatalmas nevekkel.

A Pfizer idén vett először a Super Bowl egyik szünetére reklámidőt, melyben egyértelműen a tudomány ünneplése lett a vezérfonal. A reklámban ismert tudósok és felfedezők „éneklik” el a Queen legendás Don't Stop Me Now című dalát. A hvg.hu vette észre, hogy köztük szerepel Karikó Katalin is, aki az „I wanna make a supersonic woman of you” -sornál tátog a közismert zenére.

Mikó István párja ez a 15 évvel fiatalabb színésznő: már 37 éve együtt vannak

Szabó Anikó mindössze 21 volt, amikor megismerte az akkor már ismert színészt.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: MTI

Ezt is szeretjük