16 évvel idősebb pasi hódította meg Kardos Esztert
Kardos Eszter egy operatőrrel jött össze, akivel jó darabig nem jelent meg együtt a rendezvényeken.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kardos Eszter Illés Vandaként hamar belopta magát a Barátok közt nézőinek szívébe, hiszen a fiatal hölgy igazán elbűvölő személyiség, akiért az idősebb és fiatalabb korosztály egyaránt rajong.

Talán éppen ezért okozott akkora megdöbbenést, amikor két évvel ezelőtt kiderült, hogy az akkor 16 éves színésznő egy nála 16 évvel idősebb férfival jött össze, aki ráadásul a munkatársa.

A korkülönbség nem mindig akadály

Természetesen a nagy korkülönbség alapesetben nem számít akkora problémának, hiszen számos olyan sztárpárt láthatunk, akik a köztük lévő nem kevés év ellenére boldogok egymással.

Eszter fiatalsága miatt sokan mégsem fogadták örömmel a hírt, ő azonban bátran felvállalta párkapcsolatát. Idővel a szerencsés férfi kilétére is fény derült - Eszter kedvese nem más, mint a sorozat egyik operatőre, Csendes Zsolt.

Egy darabig nem jelentek meg együtt

Talán az őket ért támadások is közrejátszottak abban, hogy Kardos Esztert hosszú ideig nem kísérte el Zsolt a különféle hivatalos rendezvényekre. A jég azonban megtört, és tavaly már boldogan pózoltak a fotósoknak.

A Blikknek egy neve elhallgatását kérő bennfentes csak annyit fűzött hozzá az ügyhöz, hogy szerinte Eszter sokkal érettebb, mint általában a korabeli lányok, és pontosan tudja, mit akar.

Maga a színésznő sem tulajdonított túlságosan nagy jelentőséget a közöttük lévő korkülönbségnek, mivel elmondása szerint az a fontos, hogy mindent tökéletesen meg tudnak beszélni egymással.

Fotók: Europress, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük