Karda Bea hiába álcázta magát a társkeresőn, lebukott
Karda Bea számára a netes társkereső hozta meg a szerelmet.

karda-bea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az embernek közel a 60-hoz sem szabad letennie arról, hogy szerelmes lesz, csak tenni kell érte. Karda Bea az online társkeresőket is kipróbálta, árulta el az RTL Klub Reggeli című műsorában. A 66 éves énekesnő kitartó típus: ennek hátulütője, hogy túl sokáig maradt boldogtalan házasságában, előnye viszont, hogy miután az ötvenes éveiben huzamosabb ideig egyedül élt, nem volt rest társkeresőn párt keresni magának. 

- Amikor már négy éve egyedül voltam, hiába vártam a csodát, hogy valaki majd bemutat valakinek, ez nem történt meg. Nem szerettem magányosan, egyedül lenni. Akkor egy barátnőm, aki boldog házasságban élt az internetnek köszönhetően,  regisztrált engem egy online társkeresőn - osztotta meg az énekesnő a nézőkkel. 

Az ismertsége és az előítéletek miatt a Karda Bea álnéven és a külsejét elváltoztatva keresett magának párt a neten. 

- Fél évig voltam fent, négy randevúig jutottam el.  Volt olyan, aki a csokoládébarna hajamra és a hatalmas szemüvegemre is megírta, hogy hasonlítok valakire, csak netán nem én vagyok Karda Bea. Visszakérdeztem, hogy én lennék, baj lenne? Erre azt válaszolta, hogy akkor ő hogy merjen velem végigmenni az utcán. Szóval vannak ilyen félős férfiak - mesélte. 

Karda Bea és Laci a 2015-ös Story-gálán
Karda Bea és Laci a 2015-ös Story-gálán

A negyedik randi végül meghozta a hőn áhított férfit az életébe, akivel az énekesnő már nyolc éve együtt van, bő egy évvel ezelőtt össze is házasodtak. 

- Lacikám rendkívül megbízható, figyelmes, segítőkész, ilyen pasim a múltban nem volt. A legszebb a kapcsolatban, amikor a szerelem mellett a barátság is ott van. Nem hazudik, hűséges, nekem ezek olyan fontosak, mert annyi hűtlenséget éltem át a múltban - árulta el arról, miért boldog a férjével. 

Ezt is szeretjük