A Barátok közt színésze megmutatta lenyűgöző otthonát: igazi ékszerdoboz, ahol Karalyos Gábor él
Karalyos Gábor öt éve talált rá álmai otthonára, ahol teljesen környezettudatosan él.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Barátok közt-rajongók körében Somogyi Levente, a jóképű tanár közkedvelt figura. Azt csak kevesen tudják, hogy az őt megszemélyesítő színész, Karalyos Gábor milyen eszményi helyen éli az életét.

A sármos sorozatsztár keramikusként kezdte pályafutását, ezután sodorta az élet a színjátszás felé. 2002-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, majd olyan filmekben mutatta meg tehetségét, mint a Moszkva tér vagy a Coming Out. 2019 óta a Mátyás király tér egyik lakójaként találkozhatnak vele a nézők az RTL Klub csatornáján.

Karalyos Gábor otthona

A sorozatbeli szerepével ellentétben maga mögött hagyta a nagyváros forgatagát, igazi ékszerdobozra lelt Budapest egyik külső kerületében. 2015-ben keltette fel a figyelmét mostani otthona, ami akkor még egy elburjánzott gyümölcsöskert volt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vízfakasztó #víz #kút #vízhordó

Karalyos Gábor (@veganhegylako) által megosztott bejegyzés,

- Öt évvel ezelőtt kezdődött meg ez az édes küzdelem, és azóta alakulgat a dolog. Annak, ami a fejemben van a kertről, körülbelül a fele van kész - mesélte a Fókusz riportjában.

Rendkívül környezettudatosan él, szinte alig termel szemetet. Ehhez nagyban hozzájárul az is, hogy vegán életmódot folytat - azaz nem fogyaszt semmilyen állati eredetű ételt, valamint nem vesz fel bőrből készült ruhákat. 2020. augusztus 25-e óta Aranykalászos Gazdának mondhatja magát. A házában mindent saját kezűleg újított fel, legnagyobb álma, hogy egy napon mindent maga termeljen meg. Életmódjából adódóan találó becenév ragadt rá a közösségi médiában: Vegán hegylakóként van fent az Instagramon és a Facebookon.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen festői helyen él a Barátok köztből megismert Karalyos Gábor.

Ezt is szeretjük