"Sok a lotyó természetű nő, akik behálózzák az ártatlan férfiakat"
Karafiáth Orsolya megmondta a magáét
A költőnő szerint résen kell lenni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karafiáth Orsolyánál labdába sem rúghat egy férfi, ha belgyógyászként, ügyvédként, tévésként vagy fogorvosként dolgozik, mert szerinte az ezeket a foglalkozásokat űző pasik hajlamosak a hűtlenségre, ezt statisztikák is bizonyítják. Az extravagáns költő, publicista, énekesnő szerint a szerelem túlértékelt fogalom, ő racionális típusként tudja irányítani, kibe habarodik bele - árulta el a VIASAT3 Lakástalkshow szerda esti adásában.

Lovász László műsorában beismerte, hogy nagyon féltékeny típus, szíve szerint sokat szimatolna és nyomozna a szerelme után, de erről már leszoktatta magát.

- Tudom, hogy milyenek a férfiak, és milyenek a nők. Borzalmasak! Az emberek 5-7%-a monogám. Mindig ott van a kísértés. Tegyük fel, hogy belgyógyászt választok: bemegy egy női páciens, megvizsgáltatja magát, és máris kész a románc. Erre nekem nincs szükségem - mondta.

- Sok a kísértés, meg sok a csalfa, lotyó természetű nő, aki behálózza akár az ártatlan fickót is, mert a fickók irtó naivak, és nem veszik észre - összegezte véleményét.

- Tehát a férfiak borzasztóak, a nők meg kis k**vák - állapította meg a Lakástalkshow másik szerdai vendége, Soma.

- Én csak azt mondom, hogy a legtöbb férfi olyan naiv, hogy nem veszi észre, a nő, mint egy keresztespók, behálózza. Arról nem is beszélve, hogy több a nő, kevesebb a férfi, ezért még a gyengébb példányokra is ostrom irányul. Résen kell lenni! Figyelni kell! Tartani kell a gyeplőt! Mert ha nem, akkor jön egy másik - magyarázta.

Karafiáth Orsolya azt is megosztotta a nézőkkel, hogy ő alapvetően hűséges típus, de tudja, mi játszódik le a fejében, és nem szeretné, ha ugyanez a film peregne le a másikéban. Szokott flörtölni, de általában tovább nem megy, az írásaiban éli ki magát.

- Az elmúlt 10-15 évben nem volt olyan férfi, még a hűség bajnokai sem, akit bizonyos trükkökkel ne tudtam volna levenni a lábáról. Mindig működik! Nem volt olyan, akit ne tudtam volna az ujjam köré csavarni, és legalább egy órára ne érezné azt, hogy velem akarna élni - üzente még egyszer a nőtársainak, hogy jobba, ha résen vannak, mert mindig jöhet egy nő, aki nem áll meg az ártatlan flörtnél. 

Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Ő Soma Mamagésa sármos férje - Nem csoda, hogy 25 éve odavan érte

Nézd meg képes összeállításunkban Soma Mamagésa jóképű férjét, illetve azokat a hazai sztárhölgyeket, akik csak nagyon ritkán mutatják meg párjukat!

Ezt is szeretjük