Kapócs Zsóka szépségkirálynőből lett színésznő: ma munkáit külföldiek is vásárolják
Kapócs Zsóka gyönyörű koszorúit úgy viszik, mint a cukrot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kapócs Zsóka már gyerekkorában is művészlélek volt, kreatívsága akkor még a táncban és az éneklésben mutatkozott meg. Mára saját készítésű lakásdekorációiban is testet öltött, milyen színesen látja a világot.

Országos ismertséget az 1998-as Miss Universe Hungary hozott számára, ahol egészen a döntőig menetelt, 2001-ben pedig ő képviselhette hazánkat a Miss World világversenyen. Ezután a televíziózás irányába fordult, többek között a Szombat Esti Láz műsorvezetőjeként láthattuk viszont 2006-ban, majd színésznőként láthatta a közönség 2019-ig.

Kapócs Zsóka koszorúkat gyárt

Abban az évben gondolta úgy, ideje váltania. Elmondása szerint már nem azt adta neki a színház, amit korábban. Ám ez korántsem jelenti azt, hogy munka nélkül maradt volna, épp ellenkezőleg: dizájnérként is sikeres lett.

kapócs-zsóka-koszorú
Fotó: TV2/Mokka

Lakberendezéssel kezdett foglalkozni, ám a koronavírus-járvány után visszaesett a kereslet az ingatlanpiacon, így új hivatás után nézett, visszatért régi hobbijához: most lélegzetelállító koszorúkat készít.

- Ez az egész négy évvel ezelőtt kezdődött, amikor nem volt túl rózsás a helyzetem magánéletileg, és a lombikprogram sem akart összejönni. Akkor azt gondoltam, meg fogok őrülni, ezt elkerülvén kezdtem el színes díszeket vásárolni - mesélte a Mokkában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Új, terápiás hobbija végtermékét először az ismerőseinek mutatta meg, akik el voltak ragadtatva a látványtól, rögtön kérlelni is kezdték a 41 éves szépséget, hogy nekik is gyártson ilyen mutatós díszeket. A poszt jobb oldalán található nyílra kattintva láthatod, milyen szép koszorúk dicsérik a keze munkáját.

2020-ban döntött úgy, hogy újra előkapja a barkácseszközeit, és ismét elkezdi gyártani a szebbnél szebb asztali díszeket. Miután az Instagram-oldalára is kitette műveit, özönleni kezdtek a megkeresések, Írországból, Svájcból és Londonból is rendeltek már tőle. 

Horváth Gréta kreatívan berendezett otthona

Horváth Gréta sminkoktatóként pontosan tudja, hogyan varázsoljon a vendégeinek tökéletes külsőt. Azonban nem csak a szakmájában kamatoztathatja kreativitását: a lakásdekorálás is specialitása.

Ezt is szeretjük