Kandász Andreának durván beszóltak az esti műsorban: a mécses is eltört nála
Kandász Andreának alaposan beletiport a lelkébe a MasterChef zsűrije.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Javában dübörög a TV2 főzőműsorának új évada. A MasterChef VIP második versenyhetén a játékban maradt sztárok egyre nehezebb feladatokkal találják szemben magukat. Ahogy nő a tét, a zsűri is szigorúbb, az éles kritikát pedig nem mindenki viseli jól.

A hatodik adás az egyik legnagyobb kihívást tartogatta az amatőr séfeknek, az első fordulóban nem túl gusztusos ételekből, többek között piócákból és rovarokból kellett ínycsiklandó fogásokat készíteni. Ám a második főzés még ennél is nehezebbnek bizonyult, a hírességek konyhai maradékokat találtak a kosarukban.

Kandász Andrea kegyetlen kritikát kapott

Kandász Andreának a csirkebőr jutott, a műsorvezetőnek komoly fejtörést okozott az alapanyag, végül úgy döntött, hogy visszarepül az időben, és megidézi gyermekkorának kedvenc ételét, göcseji csirkepaprikást készített édesburgonya-pürével. 

- Nálunk Csonkahegyháton Göcsejben a dédinél vasárnaponként gyerekkoromban nagyon sokszor volt csirkepörkölt, úgyhogy elkezdett kattogni az agyam, hogy van pirospaprika, van hagyma, akkor hajrá - vágott bele a főzésbe.

A cikk az ajánló után folytatódik

Már az étel elkészítése közben akadtak gondok, de végül versenytársa, Polgár Tünde közbenjárásával sikerült kitálalnia a fogást, ami nem nyerte el maradéktalanul az ítészek tetszését.

- Akadt probléma főzés közben, ez kicsit látszik a tálaláson is. A göcsejit sajnos nem látom benne, maximum olyan, mintha Göcsej határában elütöttek volna egy csirkét és egy édesburgonyát egyszerre - véleményezett Farkas Richárd séf.

kandi master chef
Fotó: TV2/MasterChef VIP

Szavai nagyon mélyen érintették a 49 éves tévést, könnyek között mesélte, miért bántódott meg annyira.

- Megnyomott egy gyerekkori gombot, ami nagyon rosszul esett. Az én családom onnan származik, és eszembe jutott, hogy ott ül a dédim a tévé előtt, tőle tanultam, hogy kell ezt csinálni. És akkor ilyen kegyetlenül azt mondják, hogy még a határig sem ér. Nagyon nem esett jól.

Ördög Nóra csipkeruhája a MasterChef VIP adásában

A MasterChef VIP műsorvezetője a 2018-as, első évad után az idei szezonban is Ördög Nóra, aki egy álomszép csipkeruhában tért vissza a képernyőre. A nézőket is lenyűgözte.

Ezt is szeretjük