Kirúgták Kálmán Olgát a Hír TV-től - Az új vezetőség azonnal megvált tőle

Kálmán Olga többé nem vezet műsort a Hír TV-ben.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A Hír TV-nél tulajdonosváltás zajlott le a mai nap folyamán, az új vezérigazgató Répásy Bálint lett, Szikszai Péter a tartalmi helyettes, Korda Judit a másik helyettes, Pósa Árpád az online vezető, Mentes Katalin a hírigazgató. Liszkay Gábor médiatanácsadóként fogja irányítani a csatornát - olvasható a Magyar Hang honlapján. A dolgozókkal a nagy váltást ma délelőtt egy rövid értekezlet keretében közölték, kérdezni viszont senkinek sem volt lehetősége. A tulajdonosváltással együtt az elbocsátások is megindultak, ennek az első áldozata Kálmán Olga lett, aki a csatornánál az Egyenesen műsorvezetője volt.

A lap értesülései szerint Kálmán Olgát már tegnap este felhívták, hogy közöljék vele, nem tartanak többet igényt a munkájára, bár a műsora ugyanúgy megmarad, csak nélküle. A műsorvezető dél körül hagyta el a csatorna épületét, ahol a helyszíni tudósítóknak megerősítette, hogy távozik a csatornától.

kalman olga
Fotó: Hír TV

Nem ő volt az egyetlen munkatárs, akit elbocsátottak. Távozik a csatornától Nagy Zoltán hírigazgató, Tarr Péter, Bodacz Balázs, Zimon András és György Zsombor is.

Még július elején jelentette be Simicska Lajos - a Hír TV volt tulajdonosa - üzlettársa, Nyerges Zsolt, hogy átveszi tőle saját és közös tulajdonban lévő építőipari, mezőgazdasági, média-, közterületi reklámpiaci és vagyonkezelői üzleti érdekeltségeit, így övé lett a teljes irányítás a csatornánál is, azonban kijelentette, hogy ő nem szeretne a médiával foglalkozni a jövőben sem.

- A Hír TV a médiapiaci változások közepette is sikeresen őrizte meg pozícióját, és ez minden dolgozójának az érdeme. Bár sok találgatás megjelent a csatorna sorsával kapcsolatban, tulajdonosként örömmel mondhatom és erősíthetem meg, hogy a Hír TV helyzete stabil, a csatorna tovább működik, a jövője biztosított. Én magam sosem foglalkoztam a médiával, és ezen a jövőben sem szeretnék változtatni. Vagyis a tulajdonosi szerepvállalásnál nem fogok jobban belefolyni a Hír TV életébe. Liszkay Gábort kértem meg, hogy legyen a médiatanácsadóm, és szakmai szempontból irányítsa a csatorna működését, Gábor pedig elfogadta a felkérést - idézte Nyerges Zsoltot a Magyar Hang.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük