Kirúgása után kitálalt a magyar műsorvezetőnő – Először nyilatkozott
Kálmán Olgát nem érte váratlanul a kirúgása, de azért megviselte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kálmán Olgát augusztus elsején kirúgták a Hír TV-ből. Eddig a szerződésében foglaltak miatt nem nyilatkozott, de az RTL Klub Reggeli című műsorában most először beszélt arról, hogy élte meg a menesztését, és arról is, mik a jövőbeni tervei. Bár a műsorvezetők szerint kisimultan, kipihenten érkezett a stúdióba, az 50 éves tévés azt mondta, az elmúlt hetek-hónapok stresszes időszaka után még nem igazán tudott felengedni, ahhoz még túl frissek a történtek.

- Ez egy nagyon-nagy szakítás volt, de igazából a szakításig eltelt utolsó másfél-két hónap sokkal nehezebb volt. Ezzel még véletlenül sem akarok poénkodni, de konkrétan úgy éreztem magam, mint a zenekar karmestere a Titanicon – mondta a műsorban.

kalman-olga
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Amióta Marci fiunk megszületett, nekem azóta adatott meg az, hogy heti négy-öt napot dolgozzak, előtte mindig heti hetet, minden szombaton és vasárnap is. Nem kérdés, hogy bírja-e az ember, amikor ez élteti. Ha valaki 25 éven keresztül minden este színpadon vagy képernyőn van, annak nem kérdés, hogy elvonási tünetei lesznek. Nekem most még nincsenek, annyira friss még a dolog.

Kálmán Olga azt mondta, az augusztus elsejei nap nem érte váratlanul, bizonyos fokig fel lehetett rá készülni, és úgy véli, nem az az ember, akinek ne lennének ötletei, ne tudná magát megvalósítani. Jelenleg még a májusban kiíratott szabadságát tölti, nem szorong, de szabott magának egy határidőt, amikorra letisztázza a gondolatait, és csak ezt követően akar továbblépni.

- Úgy kell felfogni, hogy nem a semmibe esel bele, hanem a mindenségbe. Most le kell zárnom ezt a fejezetet – nem a televíziózást, nem a kérdezést, hanem a Hír TV-nek lett ezen a ponton vége -, aztán ki kell nyitni új ajtókat. Vagy van olyan is, hogy magától nyílik ki egy ajtó, de akkor ott kell állni előtte. Az augusztus a letisztulás ideje, a politikától, a hírektől, hírháttértől nyilván nem tudok elszakadni, de hogy a digitális térben vagy televíziós stúdióban, az dőljön el úgy szeptembertől.

Kálmán Olga a kirúgása óta aktív a Facebookon, pár hét alatt már több mint 23 ezer követője lett, de a bemutatkozó videóját több százezren látták.

Ezt is szeretjük