Erdélyi Mónika megalázó módon tudta meg, hogy kirúgják
Erdélyi Mónika pletykákból értesült arról, hogy hamarosan kirúgják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Érdekes kérdést feszegetett a TV2 Appra magyar! című vetélkedője. Liptai Claudia és a műsor készítői arra voltak kíváncsiak, hogy ki mit tenne, ha megtudná, hogy ki fogják rúgni egyik kollégáját, de ő még nem tudja. A műsor egyik sztárversenyzője, Erdélyi Mónika azzal a meglepő vallomással állt elő, hogy ő már került ilyen szituációba, ő volt a szenvedő alany.

- Én voltam az, akit kirúgtak később. Októberben rúgtak ki, és már júliusban mindenki tudta, de végül egyik kollégám sem árulta el, hanem egy teljesen kívülálló valaki, akinek valahogy a fülébe jutott. Ő mondta el nekem, hogy készüljek erre fel - osztotta meg a nézőkkel.

Amikor a közvetlen főnökénél júliusban rákérdezett, hogy veszélyben van-e az állása, készüljön-e arra, hogy elbocsátják, azt a választ kapta, hogy nincs, nem fenyegeti ilyen veszély, minden rendben van.

erdelyi-monika
Fotó: TV2/Appra magyar!

- Annyira görény dolog - bukott ki Liptai Claudiából.

- Nagyon-nagyon rosszulesett, hogy senki nem szólt. Lehet, hogy én is félnék, félteném az állásomat, de, ha ilyen helyzetbe kerülnék, én valahogy a tudtára adnám az illetőnek - mondta az ötvenéves műsorvezető. 

Ezt is szeretjük