Ők Kálloy-Molnár Péter tinédzser gyermekei: a jóképű István 17, a bájos Szofi 14 éves

A kamaszkorú fiatalok nagyon jó kapcsolatban vannak édesapjukkal.

Kálloy-Molnár Péter gyerekei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kálloy-Molnár Péter nemcsak a színpadon, hanem otthon, a négy fal között is megállja a helyét. A színész rendkívül jó kapcsolatot ápol gyermekeivel, akik már mind a ketten tinik, ennek ellenére náluk nincs ajtócsapkodás.

Kálloy-Molnár Péter gyerekei

A színész a Hot! magazinnak mesélt arról, milyen a viszonya gyermekeivel, és hogyan próbálnak feleségével a gyermeknevelés nagy kérdései között helyesen dönteni.

- Időnként figyelmeztetem Ágit, hogy a gyereknevelésben az is benne van, hogy megpróbáljuk felkészíteni őket a való világra, ahol kikerülhetetlenül kapnak egy-két tockost. Ági azonban megpróbálja óvni őket. Hogy melyik a jó út, azt szerintem senki nem tudja megmondani - taglalta Kálloy-Molnár Péter.

Azt is elmondta, hogy bár mind a ketten tinédzserek, náluk nincs otthon nagy veszekedés, és sosem csapják rájuk az ajtót a gyerekek.

- Pisti nem tipikus kamasz, szereti és igényli a hosszú apa-fia beszélgetéseket. Szofi kamaszosabb, keresi önmagát, de még nagyon egy húron pendülünk… Persze vannak vitáink mindkettőjükkel, de nem komolyak.

István 17 éves, és rendkívül hasonlít édesapjára. Szofi 14 éves, bájos nagylány, akivel apukája sokszor jár együtt vásárolni, még akár ruhákat is, mert a színész a legtöbb férfival ellentétben nagyon szereti ezt a programot.

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita lányai gyönyörűek: Emma 19, Hanni 14 éves

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita lányainak arcát ritkán látni. A színésznő mutatott most róluk friss fotót.

Elolvasom

Cover-fotó: Youtube/DIGI Sport, Reggeli Start

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük