Képernyőre kerül Bálizs Anett plasztikai műtétje

Beleírták a sorozatba

Bálizs Anett orrplasztikája nemcsak az életben történt meg, hanem a Jóban Rosszban epizódjában is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A TV2 sikersorozata hétköznap esténként Csillagkútra kalauzolja el a nézőket. Pongrácz doktor, a Bodolai család vagy épp Margit igazi családtaggá válik, ám a valóság messze van attól, amit Brózik Klári a Jóban Rosszban szériában játszik. Esetenként azonban ez a határ elmosódik, és a valóság hirtelen része lesz a forgatókönyvnek. Így volt ez a sorozat Bettyjének, Szabó Zsófinak síbalesetekor is, hamarosan pedig Bálizs Anett orrműtétje kerül képernyőre.

Februárban Zsófi sísérülését beleírták a forgatókönyvbe
Anett átváltozását a Jóban Rosszban epizódjaiba is beleszövik

A Jóban Rosszban alkotói félve engedik el színészeiket szabadságra, ha a programban bármiféle extrém sport szerepel, hiszen egy nem várt sérülés hatással lehet a forgatásra és a sorozat eseményeire.

A népszerű karakterek megformálói fodrászhoz sem mehetnek el egy hirtelen divathóborttól vezérelve, hiszen a képernyőn egyik napról a másikra nem válthat minden ok nélkül frizurát Betty vagy épp Barbara.

Amikor a valóság része lesz a forgatókönyvnek

Azonban van olyan kivételes eset, amikor a valóság része lesz a forgatókönyvnek - elég csak Szabó Zsófi februári síbalesetére gondolni. A Jóban Rosszban Bettyjének térdsérülését kénytelenek voltak az alkotók belefogalmazni a történetbe, hiszen Zsófinak hetekig mankóval kellett járnia, a forgatás pedig nem állhatott meg a sérülés miatt.

Bálizs Anett esete kicsit más - a fiatal szépség már hét éve kacérkodott az orrműtét gondolatával. Ismerősei nem értették, miért elégedetlen magával, ő mégsem tágított, új orrot szeretett volna.

- Nagyon zavart, hogy szemből és profilból két teljesen különböző karakter voltam. A fotókon babaarcú lány mosolygott vissza, de ha valaki profilból nézett, egy görbe orrú nőt látott. Annyira bántott, hogy ha észrevettem, hogy valaki néz, inkább elfordultam – árulta el a Jóban Rosszban Fanni főnővére.

Tökéletes lett a végeredmény

Anett végül elégedett lett a beavatkozás eredményével, ráadásul az alkotók gond nélkül tudták beleszőni a műtétet a történetbe. Mint ismeretes, az elvakult Bálint még a tavaszi évadzáró epizódban ejtette túszul egykori kedvesét, majd amikor fának hajtott a féktelen elkövető, Anett betörte az orrát. A történet szerint az így keletkezett sérülés miatt kér plasztikai műtétet Fanni.

Bálizs Anett a műtét után, még altatásban

- Egy orrplasztika azért rizikós, mert nagyon oda kell figyelni, hogy tökéletesen olyan legyen a végeredmény, amilyet eredetileg elterveztünk - árulta el dr. Kárász Tamás, Anett orvosa.

- Sikeres volt a műtét, szép lesz Anett orra oldalról és szemből is. Megérte hetekig tervezni, rajzolni, hiszen egy színésznőnek különösen fontos, hogy tökéletes legyen egy ilyen beavatkozás - tette hozzá a sebész.

Az pedig, hogy milyen lett a végeredmény, hamarosan a Jóban Rosszban új epizódjaiban is kiderül.

Jóban Rosszban – minden hétköznap 20:45-kor a TV2-n!

Még több extra a Jóban Rosszban oldalán
Nem elég, amit a képernyőn látsz? Kattints a Jóban Rosszban oldalára, és tudj meg mindent Csillagkút lakóiról, vagy válogass az extra videók között, és less be a kulisszák mögé! Nézz körül! »

Képek: TV2

Ezt is szeretjük