Ezt látnod kell! Így néztek ki régen a Jóban Rosszban sztárjai

Nézd meg, hogyan alakultak át a TV2 sikersorozatának színészei, Damu Roland, Gazdag Tibor vagy a többiek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Emlékszel még, hogyan festettek a Jóban Rosszban kedvencei öt évvel ezelőtt? Összeállításunk segít felidézni akkori arcukat - a különbség egészen meglepő. Nem mintha az idő vasfoga elbánt volna velük - épp ellenkezőleg: a férfiak még sármosabbak, a hölgyek még csinosabbak lettek, a fiatal szereplők pedig a szemünk láttára nőttek fel.

A sorozat kezdete óta a szereplők számtalan átalakuláson estek át

Természetesen nem feledkeztünk meg azokról sem, akik csak később költöztek Csillagkútra: ők azok, akik pár hónap alatt is képesek voltak az elképesztő átalakulásra. Tarts velünk egy jó kis időutazásra!

Pongrácz doki, az igazi sármőr

Valószínűleg senki sem csodálkozik azon, hogy Pongrácz Péter után egyre fiatalabb szépségek bomlanak. A klinika igazgatójának kifejezetten jót tettek a karakteres vonások. A következő részekből kiderül az is, mi lesz a sármos doki sorsa.

Pongrácz Péter a sorozat indulásakor
Pongrácz doki egyre férfiasabb az idő múlásával

Várnagy Előd, az örök lázadó

Várnagy Előd a sorozat indulásakor mindent elkövetett, hogy komolyan vegyék, de mára már ő is belátta, hogy a rosszfiús, laza külső jobban áll neki. Akárcsak az életben, a sorozatban is sok nő szívét megdobogtatja Damu Roland vagány, korlátokat nem tűrő karaktere.

Előd a tanult úriember fizimiskájával
Várnagy Előd külsőleg is beérett

Nemes Viktor, a jóképű hős

Nemes Viktor öt éve még nem tudta eldönteni, hogy a művészlétet vagy az orvosi pályát válassza. A bozontos stílus jól illett alkotói énjéhez, de hamar megszabadult a kusza tincsektől, miután a klinikát választotta életteréül. Azóta a hős doki szebbnél szebb nőknél próbálkozhat.

Viktor a sorozat kezdetén Rumcájszként
A jóképű doki most, szakáll nélkül

Káldor Margit, a céltudatos doktornő

Káldor Margit nővérként kezdte, de mostanra diplomás orvos vált belőle, amihez komolyabb külső is dukál. Nehéz eldönteni, melyik áll neki jobban. A céltudatos, ámde nőies Margit nem csak a férfiaknak, hanem a női nézőknek is nagy kedvence.

Margit néhány éve még rakoncátlan tiniként
Valódi, kifinomult női szépséggé érett

Kíváncsi vagy a többi szereplő átalakulására? Még több színészt láthatsz, ha ide kattintasz!

Jóban Rosszban - augusztus 16-ától minden hétköznap 20:45-kor a TV2-n!

Még több extra a Jóban Rosszban oldalán
Nem elég, amit a képernyőn látsz? Kattints a Jóban Rosszban oldalára, és tudj meg mindent Csillagkút lakóiról, vagy válogass az extra videók között, és less be a kulisszák mögé! Nézz körül! »

Képek és szöveg: TV2

Ezt is szeretjük