Plasztikai műtéten esett át Bálizs Anett, a TV2 népszerű színésznője

Bálizs Anett, a Jóban Rosszban Fanni nővére régóta elégedetlenkedett az orrával, ám ennek most vége.

Bálizs Anett arca az egész országnak ismerős, hiszen a TV2 sikersorozatának főnővéreként nap mint nap képernyőn van.

Anett a műtét előtt
A művésznő a kórházban
A műtét után, már mosolyogva

A Jóban Rosszban Fanni főnővérét alakító 26 éves színésznő szépségét senki sem vitatja, a fiatal lány mégsem volt soha elégedett külsejével. Anett hét év után szánta el magát arra, hogy orvos segítségét kérje, és megműttesse orrát.

Hét éve tervezte

Bár döntését sokan nem értik, a színésznő boldog, hogy nem szeretett orra végre új formát kapott Dr. Kárász Tamás orrspecialistának köszönhetően.

- Nagyon zavart, hogy szemből és profilból két teljesen különböző karakter voltam. A fotókon babaarcú lány mosolygott, de aki profilból nézett, egy görbe orrú valakit látott. Annyira bántott ez, hogy ha észrevettem, hogy valaki néz, inkább elfordultam - árulta el.

Azt is hozzátette, a családja és a párja ugyan bátorította, de a legtöbb ismerőse nem értette, miért fekszik kés alá. Neki azonban nagyon fontos volt a beavatkozás, és egyáltalán nem bánta meg.

Nem félt

Az ifjú sztár egyébként egyáltalán nem félt a műtét előtt. Állítása szerint csak egy kicsit izgult, és szinte mosolyogva feküdt fel a műtőasztalra - ám az ébredés utáni órákra nem nagyon emlékszik.

- Azt gondoltam, fájni fog az orrom, de nem így történt. Inkább csak kényelmetlen a gipsz, vagy az, hogy ülve kell aludnom. Már a tehetetlenséget is nehezen bírom, bár még csak egy hete műtöttek, nagyon hiányzik a sorozat. Már nagyon mennék a Jóban Rosszban stúdiójába a kollégákhoz, de erre még várni kell - mondta.

Dr. Kárász Tamás azt is elárulta, nem szokványos orrműtét volt Anetté, mindenesetre úgy véli, nagyon szép lett a végeredmény - és ez az, ami igazán számít.

Jóban Rosszban – augusztus 16-tól minden hétköznap 20:45-kor a TV2-n!

Még több extra a Jóban Rosszban oldalán
Nem elég, amit a képernyőn látsz? Kattints a Jóban Rosszban oldalára, és tudj meg mindent Csillagkút lakóiról, vagy válogass az extra videók között, és less be a kulisszák mögé! Nézz körül! »

Érdekesség, hogy Anett átváltozását a Jóban Rosszban alkotói beleírták a történetbe, de hogy miként, az csak a TV2 képernyőjén derül ki.

Fotók: TV2

Ezt is szeretjük