Gazdag Tibor távozik a Jóban Rosszban-ból?

A Jóban Rosszban alkotói egyszer már majdnem kiírták Gazdag Tibor karakterét a sorozatból, és most újra bajba került a TV2 Pongrácz doktora.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A Jóban Rosszban eddigi történetének egyik központi figurája a Csillagvirág Klinika főorvosaként ismerté vált Pongrácz Péter. A Gazdag Tibor által életre keltett sármos férfi sok nő szívét dobogtatta meg a sorozat kezdete óta.

A sármos Pongrácz doktor sok nő szívét dobogtatta meg a sorozat kezdete óta

A nők terén kissé balszerencsés Pongrácz doktort a közönség egyszer már megmentette - a Jóban Rosszban alkotói majdnem kiírták Gazdag Tibor karakterét -, és most újra bajba került.

Pongrácz doktornak nincs szerencséje a nőkkel

Felesége és élete nagy szerelme ugyanazért a férfiért hagyta el, míg legutóbbi kedvese régi nagy ellenségét választotta inkább.

Nem túlzás azt állítani, hogy nincs szerencséje a nőknél Csillagkút egyik legtöbbre tartott emberének, Pongrácz Péternek.

A sármos orvos ráadásként a Jóban Rosszban legutóbbi epizódjaiban elvesztette posztját a Csillagvirág Klinikán, és lánya is újabb csalódást okozott neki, hiába kezdett megbékélni azzal a helyzettel, hogy Barbara a maffiózó Elődhöz kötötte életét.

- Veszítettem, elfogadom. Nem vagy a lányom mostantól. Nem érdekel, mi van veletek, éljetek úgy, ahogy akartok - ezen mondatok után hagyta ott Pongrácz Péter a lányát, de ő sem gondolta komolyan, hogy egy ideig esélye sem lesz újra Barbara szemébe nézni.

Előd ugyanis, hogy magát védje, apósa elrablásával próbálta kivédeni, hogy a megszerzett információkkal az orvos a rendőrséghez forduljon.

Minden eddiginél aljasabbá teszik Elődöt

A Jóban Rosszban alkotói ezzel a már a sorozat indulásakor is kellően gonosz és gátlástalan Várnagy Elődöt minden eddiginél aljasabb bűnözővé tették.

Hamarosan kiderül, mi történik Pongrácz doktorral

Az pedig, hogy ez az aljasság mire elég, a következő epizódokban derül ki. Hiszen a pincében raboskodó Pongrácz doktor összes maradék energiáját arra használja, hogy felhívja magára a figyelmet, ha már megszöknie nem sikerült. Ezt pedig Előd nem tűrheti tétlenül.

Jóban Rosszban - augusztus 16-ától minden hétköznap 20:45-kor a TV2-n!

Még több extra a Jóban Rosszban oldalán
Nem elég, amit a képernyőn látsz? Kattints a Jóban Rosszban oldalára, és tudj meg mindent Csillagkút lakóiról, vagy válogass az extra videók között, és less be a kulisszák mögé! Nézz körül! »

Hogy ki kerekedik felül: a sármos főorvosból szakadt rabbá lett Pongrácz Péter vagy az örök rosszfiú, Várnagy Előd, az hamarosan kiderül.(%oldalmero(499636, 406289)%)

Ezt is szeretjük