Drámai fordulatokkal folytatódik a Jóban Rosszban

Hamarosan új szereplők érkeznek a Csillagvirág Klinikára, és váratlan eseményekből sem lesz hiány.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Jóban Rosszban elmúlt öt évének egyik legdrámaibb részével búcsúzott a televíziónézőktől erre a nyárra. A sármos Pongrácz doktort elrabolták, Bálint miután túszul ejtette Fannit, Betty és Tamás atya életére tört. Bodolai Orsi pedig szüleinek levelet hagyva szerelme után utazott.

Bodolaiék körül alaposan felfordul az élet

A TV2 képernyőjére augusztus 16-án visszatérő sikersorozat folytatása rengeteg izgalmat ígér. A Jóban Rosszban történetének legpörgősebb évada indul, váratlan fordulatokkal, drámai eseményekkel, melyeket humoros jelenetek oldanak fel.

Meglepő események Csillagkúton

Várnagy Előd saját apósát rabolja el, így veszélybe kerül Csillagkút legnagyobb népszerűségnek örvendő polgára, az egykori főorvos, Pongrácz doktor. Gazdag Tibor karaktere mellett azonban a Szabó Zsófi által megformált Zsófi sorsa is kérdéses. Az elvakult Bálint terve nem sikerült, nem tudta halálra gázolni Betty-t és Tamás atyát, a fiatal lány mégis megsérült és eszméletét vesztette. A sorozat készítői nem titkolják, a folytatás is hasonlóan drámai lesz, mint az utolsó epizód.

- Ahogy az évadzáró epizódból is sejteni lehetett, a Jóban Rosszban új részei a sorozat történetének lefordulatosabb, legmeglepőbb eseményeit tartogatják. Új szereplők érkeznek Csillagkútra és egy régi ismerős is feltűnik majd. Az igazán drámai részeket egy-egy vicces szállal oldjuk, amelyben nagy szerep jut a Bodolai családnak. – mondta Nagy Tamás producer.

Megy vagy marad Pongrácz doktor?

A poénokban jelentős szerepe lesz a Bodolai családnak, akik az évadzáró epizódban még lányuk miatt sírtak. Orsi ugyanis titokban, egy levelet hátra hagyva szerelméhez, Svédhez utazott. Bodolai Böbe és családja azonban nem fog unatkozni egy percig sem, hiába költözött el lányuk egy időre. Az elvakult Bálint pedig nem csak Betty-nek okoz keserves pillanatokat, a balesetben megsérült Fannit is megviselték a drámai események.

Nem lehet tudni, hogy végül marad-e Pongrácz doktor

Ráadásul az augusztus 16-tól jelentkező új epizódokban új szereplőkkel is találkozhatnak a televíziónézők, miközben régi kedvenceikért szorítanak. A Pongrácz Pétert alakító Gazdag Tibort legutóbb a közönség szeretete mentette meg a kiírástól, de ki tudja, most mi történik a nemrég igazgatói címétől is megfosztott Pongrácz doktorral.

Jóban Rosszban – augusztus 16-tól minden hétköznap 20:45-kor a TV2-n!

Még több extra a Jóban Rosszban oldalán
Nem elég, amit a képernyőn látsz? Kattints a Jóban Rosszban oldalára, és tudj meg mindent Csillagkút lakóiról, vagy válogass az extra videók között, és less be a kulisszák mögé! Nézz körül! »

Bár konkrétumokat nem lehet elárulni a folytatásról, az biztos, hogy érdemes lesz továbbra is a TV2-re kapcsolni az izgalmas folytatásért!

Ezt is szeretjük