Nős pasira vetett szemet Szabó Zsófi?
Elárulta, mi az igazság
Alaptalanok azok a pletykák, miszerint a gyönyörű Szabó Zsófinak viszonya lenne egy nős, milliárdos férfival.

A legendás mesemondó, Szabó Gyula csodaszép lánya, Szabó Zsófi a zene, a lovaglás és a színészet szerelmese, mindhárom területen ki is próbálta már magát.

Szabó Gyula, a Nemzet Színésze Zsófi édesapja

Sikeres németországi díjlovaglói karriert szakított félbe a Jóban Rosszban sorozatért, de nem bánta meg, hiszen Betty Tanakis népszerű karakterével pár hónap alatt az ország jól ismert arca lett.

Sokszínű tehetség

A 21 éves szőke bombázót egyébként már kiskorában vonzotta a színpad, melytől édesapja féltő aggodalma és a sikertelen színművészetis felvételi sem tántorította el.

A sport mellett nagy szenvedélye az éneklés, Zsófi már ebbe az irányba is tett lépéseket. Előfutárként meg is jelent első dala, a Déjà vu, melyhez a szexi előadó egy fülledt erotikájú videoklipet is leforgatott, szép számú férfihódolója nagy örömére.

Korábban a színházrajongók az IBS színpadán találkozhattak a színész II végzettségű művésznővel, többek között olyan darabok szereplőjeként, mint a Hair, Jó estét, nyár, jó estét szerelem, Várj, míg sötét lesz, a székesfehérvári Vörösmarty Színházban pedig a Bazsarózsákban szerepelt.

Most nem szeretne komoly kapcsolatot

Úgy tűnik, alaptalanok azok a pletykák, melyek szerint Zsófi egy nős, milliárdos férfi barátnője. A Mokka augusztusi adásában erről faggatta Demcsák Zsuzsa a csinos színésznőt, aki őszintén válaszolt a kérdésekre.

Kiderült, hogy nincs nős, milliárdos pasi Zsófi életében, sőt, egyáltalán nincs olyan férfi, akivel találkozgatna - ezzel az összes, szerelmi életére vonatkozó pletykát megcáfolta a művésznő. Megjegyezte, hogy sem most, sem a jövőben nem kezd kapcsolatot nős férfival, a házasság számára szent.

Jóban Rosszban - augusztus 16-ától minden hétköznap 20:45-kor a TV2-n!

Még több extra a Jóban Rosszban oldalán
Nem elég, amit a képernyőn látsz? Kattints a Jóban Rosszban oldalára, és tudj meg mindent Csillagkút lakóiról, vagy válogass az extra videók között, és less be a kulisszák mögé! Nézz körül! »

A Jóban Rosszban színésznője elmesélte, hogy sokan keresik a társaságát, rengeteg üzenetet kap a közösségi portálokon keresztül, de szórakozóhelyeken is rendszeresen bepróbálkoznak nála. Bevallotta, hogy volt egy nagy szerelme, ám annak már vége, és ezek után inkább a munkájának és a hobbijának él. A Mokkában viccesen megjegyezte, hogy egy pohár sörrel lehet őt levenni a lábáról.

Képek: TV2, Europress
Szöveg forrása: tv2.hu/mokka, femina.hu

Ezt is szeretjük