Fotó a múltból! Jennifer Aniston nem volt mindig ilyen szőke bombázó
Jennifer Aniston a Jóbarátok előtt csúnyácska, átlagos lány volt, azóta szerencsére csak előnyére változott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 42 éves Jennifer Aniston húszéveseket megszégyenítő formában van, legyen szó a hétköznapokról vagy a vörös szőnyegről, megjelenése szinte mindig tökéletes.

A Jóbarátok előtt
A sorozat fénykorában
A Kellékfeleség premierjén

Nem véletlen, hogy a bájos színésznőt nők ezrei akarják utánozni, amikor például berobbant a Jóbarátokkal 1994-ben, rengetegen kérték fodrászuktól a jellegzetes Rachel-frizurát, melynek sikere azóta is töretlen.

Kirobbanó formában van

Csodás alakját nem is szokta rejtegetni, a partikon általában olyan ruhákban jelenik meg, melyek kellően hangsúlyozzák formás lábait és karcsú derekát.

Nem csoda, hogy annak idején a Hollywood egyik legszexisebb pasijának kikiáltott Brad Pitt sem tudott neki ellenállni. Sőt, azóta is olyan szívtiprók törik érte magukat, mint Gerard Butler vagy John Mayer.

Ezek után ki hitte volna, hogy a dögös színésznő húsz évvel ezelőtt korántsem volt az a tipikus bálkirálynő alkat. Régi fotóit elnézve akkoriban nem valószínű, hogy ő volt a pasik kedvence.

Teljesen átlagos volt

Seszínű, loboncos hajával és ormótlan ruháival meglehetősen hétköznapian festett, bizonyára egykori osztálytársai sem gondolták, hogy valaha a sztárvilág ünnepelt üdvöskéje válik belőle.

Valószínű, hogy a világsikerű vígjátéksorozat, a Jóbarátok kezdetekor a stylistok és a fodrászok alaposan kezelésbe vették Anistont - nem is beszélve  anyílvánvaló orrplasztikáról -, így a közönség már az elbűvölő Rachelként ismerhette meg.

A szingli színésznő mostanság is forgat, ezúttal azonban nem a kamerák előtt, hanem mögött tevékenykedik.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Aniston rendezi ugyanis a Project Five címre keresztelt rövidfilmet, mely egy ötrészes minisorozat részeként fog képernyőre kerülni. Aki azonban hiányolja őt mint színésznőt, még elcsípheti a mozikban legújabb vígjátékát, a Kellékfeleséget.

Ezt is szeretjük