Fotó! Smink nélkül, szemüvegben nem ismertük fel a magyar énekesnőt
Nézd meg Janicsák Vecát smink nélkül és szemüvegben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy olyan embernél, akit anélkül szoktunk meg, még az is furcsa, ha felvesz egy karakteres szemüveget. Hát még, ha smink helyett mindennemű festék nélkül látjuk!

Nos, Janicsák Vecával is hasonló volt a helyzet, amikor a minap a Class FM stúdiójába látogatott annak apropóján, hogy új dala, a Könnyek az esőben a rádió slágerlistájának nagy kedvence, és a hét legjobb magyar felvétel között van.

Lakásfelújításban van

A vele, valamint Kovács Áronnal és Kiss Orsival készült közös fotót elnézve eltelik egy kis idő, amíg az ember rájön, az X-Faktorban feltűnt, Fonogram-díjas 24 éves énekesnőt látja. Szemüvegben, smink nélkül, egyszerű, szürke pólójában inkább tűnik egy hipszter diáklánynak.

Persze sok pasi van, akiknek bejön ez a természetes stílus, maga Kovács Áron is bókolt neki, aki elárulta, neki pont az ilyen "texasi lány" stílusú csajok jönnek be.

- Nem vagyok a külsőségek rabja, szerintem elsősorban a belsőn van a hangsúly. A laza, természetes megjelenés egyfajta zenei stílust is vonz maga után - magyarázta Veca, majd hozzátette, nem is volt ideje sminkelni, mert éppen a családi fészket újítják fel a párjával.

Együtt tervezik a jövőt

Bár nem nagyon szoktak nyilvános eseményeken együtt mutatkozni, az énekesnő elmondta, a rajongói előtt sohasem volt titok, hogy van barátja, mint ahogy az sem, hogy együtt tervezik a jövőjüket.

Veca egyébként elsősorban a zeneszerzésben látja a jövőt, mivel a szereplési vágy sosem hajtotta igazán. A szövegírásnál édesapja, Janicsák István van a segítségére, aki gyakorlott dalszövegíró - ráadásul Veca nagyon jó viszonyt ápol vele, csakúgy, mint a családja többi tagjával.

- Korábban a testvérem volt a menedzserem, de túlságosan keveredett a magánélet a munkával: előfordult, hogy akár családi rendezvényen is a fellépésekről egyeztettünk. Ugyan még mindig dolgozunk együtt, de már nem napi szinten, most leginkább testvéri a viszonyunk - mesélte a rádióban.

Fotó: Redlemon

Ezt is szeretjük