Janicsák Veca szőke hajjal dögösebb, mint valaha - Fotók
Janicsák Veca szőkje hajszíne és dekoltázsa is nagy sikert aratott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janicsák Veca a szexi Christina Aguilera bőrébe bújt a Sztárban Sztár harmadik adásában. Nemcsak énekhangjával nyűgözte le a közönséget és a zsűritagokat, hanem a tőle szokatlanul szexi külsővel is. 

- Nem kell félni a cicababaszereptől, istenien nézel ki! Neked ez nagyon megy. Szerintem a zsűri férfi tagjai elájultak - dicsérte Till Attila. 

Liptai Claudia szerint Aguilera dalait nagyon nehéz elénekelni, de Vecának sikerült, elképesztő hangja van, csak nyaktól lefelé nem volt elégedett a produkciójával: szerinte az énekesnő inkább sportos, fiús alkat, azért nem tudta mozgásban olyan jól hozni szexbomba kolléganőjét.  A férfi zsűritagok szerint azonban semmi gond nem volt Veca mozdulataival, azok nagyon is szexik voltak.

- Van férfi, aki nem mocskos dolgokra gondol, amikor megnéz egy ilyen produkciót? Ahogy kinézel… Nem is értem, hogy Janicsák Veca miért nem így Janicsák Veca, ahogy most van - mondta Majka, aki szerint a produkció csillagot érdemel, parádés volt, meg is adta a maximális pontszámot. 

Ezt is szeretjük