Janicsák Veca végre megmutatta gyermeke apját - Nézd meg a fotós Ábelt!

Janicsák Veca féltve óvja magánéletét, de a mai Mokkában kivételt tett.

janicsak-veca-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Janicsák Veca nagyon ritkán beszél a magánéletéről, de a Mokka ma reggeli adásában kivételt tett, és megmutatta, ki az a jóképű pasi, akinek évekkel ezelőtt sikerült elrabolnia a szívét.

Nem titkolózott tovább

A 2010-es X-Faktor felfedezettje Simon Kornéllal érkezett a TV2 stúdiójába, akivel A Nagy Duettben lép majd színpadra a hétvégén, de a beszélgetés során szóba került Veca féltve őrzött magánélete is.

Janicsák Veca és párja, Ábel
Janicsák Veca és párja, Ábel

Az egyik klipjében is szerepelt a párja

- A magánéletemet továbbra sem teszem ki, az nem része ennek. Én csinálom a dolgomat, énekelek - kezdte hárítani Demcsák Zsuzsa kérdését a 27 éves énekesnő, de aztán az egyik régebbi klipjét közösen nézve csak kiszaladt büszkén a száján, hogy

ő ott a gyerekem apja.

Mint kiderült, Janicsák Veca párja nem más, mint Ábel, aki fotósként dolgozik, és már öt éve alkotnak egy párt. Közös gyermekük, Emma 2015 decemberében született meg, de a hírt Veca csak 2016 januárjában osztotta meg a nyilvánossággal.

Janicsák Veca szerelme szerepelt a Könnyek az esőben című, 2014-es slágeréhez forgatott klipben, a romantikus hangulatú közös videónak pedig azért is örültek, mert elképzelték, hogy milyen jó érzés lesz majd, amikor az unokáik visszanézik, és felfedezik benne őket.

Ezt is szeretjük