Nem találod el, ki Janicsák Veca férje - Világhírű magyar filmrendező unokája vezette oltár elé

Janicsák Vecát a nyáron vezette oltár elé Ábel.

janicsak-veca-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Janicsák Veca nem túl gyakran nyilatkozik a magánéletéről, ezért aztán egy ideig még azt is sikerült titokban tartania, hogy idén augusztusban váratlanul oltár vezette szerelme, Ábel. Férje pontos kilétét sokáig homály fedte, de nem sokkal később kiderült, hogy nem más, mint Jancsó Miklós unokája, Ladányi Ábel.

Jancsó Miklós 1958-ban vette feleségül Mészáros Mártát, akivel tíz évig élt házasságban. Ők Ladányi Jákob nagyszülei is, aki színésznek indult, de végül a fotózást választotta. Ladányi Ábelt láthattuk például a 2004-es A temetetlen halott című történelmi filmben, de feltűnt A magzat és a Kisvilma - Az utolsó napló című alkotásokban is.

Janicsák Veca és férje, Ladányi Ábel a Könnyek az esőben című klipben.
Janicsák Veca és férje, Ladányi Ábel a Könnyek az esőben című klipben.
Fotó: Youtube

A 28 éves énekesnő házasságának híre már csak azért is meglepő volt, mert idén májusban még azt nyilatkozta, hogy öt év párkapcsolat után szakított Ábellel, aki egyébként 2015 decemberében született lánya, Emma apukája is.

- Esküvőről sosem álmodoztam, az mindig inkább Ábel számára volt fontos. A szakítás segített megérteni, hogy összetartozunk, és, bár tudunk egymás nélkül élni, nem akarunk. Számomra az a szó, hogy szerelem és a házastársi eskü azt jelenti, soha nem adjuk fel - nyilatkozta Janicsák Veca az esküvőjük után a Hot! magazinnak.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük