Alig 10 hónapja szült! A magyar sztár máris visszanyerte bomba formáját
Janics Natasa néhány héttel a szülés után edzeni kezdett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 30 éves Dusev-Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakozó tavaly, alig egy évvel az olimpia kezdete előtt mindenkit meglepett bejelentésével, miszerint gyermeket vár.

Kisbabája, Milana 2012. szeptember 2-án látta meg a napvilágot, édesanyja pedig, ahogy ígérte, megpróbálta a lehetetlent: szinte azonnal evezőt ragadott, vízre szállt, és elkezdte a felkészülést a 2012-es olimpiára.

Irány London

Akkor szinte senki sem fogadott volna arra, hogy a sportoló tényleg ott lesz Londonban. Ő azonban elképesztő teljesítményt nyújtott, kitartásával és akaraterejével néhány hónapon belül visszatért az élvonalba, és kvalifikálta magát az ötkarikás játékokra.

A negyedik olimpiájára készülő kajakostól és partnerétől, Kovács Katalintól a szurkolók egyértelműen aranyat várnak.

- Bízom benne, hogy nagyon gyorsak leszünk. Szeretek esőben és szélben is versenyezni, így remélem, a kiszámíthatatlan brit időjárás nem fog problémát okozni. Már mindenki nagyon feszült, magamon is látom, hogy kicsit ideges vagyok, de mindent megteszek majd a győzelemért - mondta el az RTL Klub Fókusz című műsorában.

Kislánya már lassan egyéves

Janics Natasa, aki korábban rövid ideig már volt férjnél, a magánéletében a boldogságot Adrian Dusev volt bolgár kajakos mellett találta meg, akivel 2010-ben házasodtak össze. A gyermekáldás pedig nem váratott sokáig magára: a kajakkirálynőnek tavaly ősszel kislánya született.

A kis Milana, aki nevét a kajakos elhunyt édesapja, Milan után kapta, három és fél kilogrammal jött a világra Hódmezővásárhelyen. A baba, ahogyan a képeken is látszik, egészséges, és szépen fejlődik.

- Nagyon édes, sokat mosolyog. Bár éppen jönnek a fogai, és emiatt néha nyűgös, általában jó gyereknek mondható - mesélte.

A sportoló tehát boldog anyuka, aki kislánya mellett még a karrierjére is tud koncentrálni, Londonban pedig megint bizonyíthat, és újabb érmekkel gazdagíthatja gyűjteményét.

Fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük