Az apja halála mindent megváltoztatott! Jakupcsek Gabriella őszinte vallomása
Jakupcsek Gabriella és édesanyja vitái kettejük makacsságából adódtak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bájos műsorvezető, Jakupcsek Gabriella három gyermek anyukája, már csak ezért is bőven volt alkalma megtapasztalni az anyaság örömeit és viszontagságait.

A 47 éves tévés a Best magazinnak adott interjújában azonban azt is mesélte el, hogy saját édesanyjával sem volt mindig felhőtlen a kapcsolata.

Korán elvesztette az édesapját

Talán kevesen tudják, de Gabi nagyon korán elveszítette az édesapját, még csak kilencéves volt, amikor egyik szülője elhunyt. A műsorvezetőnő jól emlékszik arra a fájdalmas időszakra, hiszen végigélte apjával a betegség hónapjait, végignézte a haldoklását.

Édesanyja a tragédia után egyedül maradt, soha többé nem ment férjhez. Azt mondta, azért, mert nem alkalmazkodó típus. Tulajdonképpen az is meglepte, hogy lánya kétszer is férjhez ment, és ilyen nagy családja lett.

A műsorvezető szerint kettejük közt van pár különbség, de abban megegyeznek, hogy mindketten nagyon makacsak és önfejűek.

Sok vitája volt az édesanyjával

Épp ez vezetett kettejük konfliktusához is. Gabi édesanyja ugyanis egyáltalán nem vette jó néven, amikor lánya az érettségi után a Színművészetire adta be a jelentkezését. Ellenezte, hogy Gabiból színésznő legyen, a viták elkerülése végett a műsorvezetőnő 20 évesen külön is költözött az édesanyjától.

Gabi a válásakor is konfliktusba keveredett az édesanyjával - Máté Gábor volt a műsorvezető első férje -, hiszen anyja teljesen kétsdégbe esett a hír hallatán. Utóbb persze kiderült, hogy a sztármami jó döntést hozott, hiszen Kiegl Ádám operatőr mellett újra rátalált a szerelem, sőt, 45 évesen ismét anya lett.

A Mert érdekel... műsorvezetőnője nem titkolta, hogy nehezen tűrte, amikor édesanyja beleavatkozott az életébe, de azóta elsimultak az ellentétek. A csinos tévés egyébként kisgyerekes anyaként se pihen, mostanában is új terveken töri a fejét.

Fotó: Story4 Sajtószoba; rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük