Jáksó beszólt Bárdos Andrásnak a Szombat Esti Lázban! Meg is kapta a magáét
A Szombat Esti Láz első adása és benne Jáksó László beszólása.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Látványosra és izgalmasra sikeredett a megújult Szombat Esti Láz első adása, mely a vicces beszólásoktól sem volt mentes. A legjobb Jáksó Lászlóé volt, aki Bárdos Andrásnak mondott oda, de meg is kapta érte a magáét.

Az RTL Klub táncos szórakoztató műsorának ötödik szériájában újítás többek között, hogy nem esik ki senki, így jövő héten ismét minden páros parkettre lép.

Remek nyitány

Szinetár Dóra és Angyal András párosa a zsűri szerint egy szambával remek nyitánnyal indította a táncos műsort, mint gengszter és gengszterné. Keleti Andrea szerint a színésznő egyszerre volt dög, balerina és kecses lány. Mivel nem tudták, mire számíthatnak még, az ítészek óvatosan pontoztak, hét fölé senki sem ment, így 24 pontot osztottak ki.

Heilig Gábor és Südi Iringó jive tánca annak ellenére is remekül sikerült, hogy a zenész korlátozottan volt terhelhető. Esztergályos Cecília szerint Heilig nagy svihák, megéri a pénzét, szemérmesen nem mert odanézni partnernője popójára, de ütni azért tudta. Végül ők is 24 pontot gyűjtöttek össze.

A diszkótól meglehetősen tartó Bárdos András és Molnár Andrea tánca után Keleti Andrea megjegyezte, hogy az amatőr táncos legnagyobb ellensége a ritmus, de úgy látta, a híradósnak ezzel nem volt gondja, sőt, megnyugtatásképp azt is hozzátette, ettől a pillanattól a magyarok közül ő a legtöbb diszkó-figurát tudó férfi.

Jáksó beszólt Bárdosnak

Végül ők is 24 pontot érdemeltek ki, de előtte Jáksó László nem állta meg, hogy ne szóljon be viccesen Bárdos Andrásnak:

- Sírva röhögtem, hogy a főiskolán te tanítottál nekem kamera előtti mozgást.
- Olyan is lettél - vágott vissza humorosan egykori tanára.

Eszményi Viktória és Cseh-Szakál Tibor bécsi keringőjéről megoszlottak a vélemények: Csonka András szerint az énekesnő nem volt elég felszabadult, míg a női zsűritagok szerint igenis átélte a táncot, megható volt. Keleti Andrea szerint megtestesítette minden lány álmát: gyönyörű ruhában, gyönyörű táncra gyönyörű férfival táncolhatott. 23 pontot kaptak.

Makranczi Zalán és Práger Kitty jazz táncában a zsűri dicsérte, hogy megjelentek az attraktív elemek, Esztergályos Cecília megemelte a kalapját a profi táncosnő koreográfiája előtt, ennek ellenére csak 21 ponttal jutalmazták őket. 

Rezes Juditot és Lehocky Györgyöt rumbájukért nem csak annak végén, de közben is sokszor jutalmazta a közönség tapssal. Még Jáksó Lászlót is lenyűgözték, pedig ő saját bevallása szerint ellenszenvvel viseltetik a jól táncoló magas emberek iránt. 28 pont lett a jutalmuk.  

A szalagszakadással küzdő Máté Krisztina és Orosz József walzerét szintén gyakran kísérte taps az akrobatikus elemekért és az emelésekért. Esztergályos Cecília szerint olyanok voltak, mint a marcipán esküvői figurák a tortán. Szintén  28 pontot gyűjtöttek be.

Szabó Győző és Karcagi Dalma egy paso dobléja is nagy sikert aratott, ezt abból is látni lehetett, hogy Esztergályos Cecília az asztalon dobolt lelkesedésében, majd pozitív értékelése végén viccesen nyugtatót kért. A páros 29 ponttal az élre került.

Az új szabályok alapján a nézők nem szavazhattak, de a zsűri fejenként kioszthatott még 5 pontot, így kavarva meg a sorrendet. Csonka András Szinetár Dóráéknak, Keleti Andrea Makranczi Zalánéknak, Jáksó László Máté Krisztáéknak, Esztergályos Cecília pedig Rezes Juditéknak adta a plusz pontját. 

Az első adás győztese így Rezes Judit és Lehocky György valamint Máté Kriszta és Orosz József párosa lett. Ők szabadon megválaszthatták, milyen táncformában lépnek parkettre a második adásban. Az előbbiek a salsa, az utóbbiak a tangó mellett döntöttek.  

A többi párosnak egy sorsológép osztotta ki a táncokat. Eszerint Szinetár Dóra és Angyal András cha-cha-chát, Szabó Győző és Karcagi Dalma country cha-chát, Makranczi Zalán és Práger Kitty quickstepet, Heilig Gábor és Südi Iringó charlestont, Bárdos András és Molnár Andrea slowfoxot, Eszményi Viktória és Cseh-Szakál Tibor pedig paso doblét fog táncolni jövő szombaton.

Fotó: RTL Klub/Halász Jácint

Ezt is szeretjük