Meglepő! Jaksity Kata kisfia már 11 évesen dolgozik
Jaksity Kata eddigi élete során már sok mindent kipróbált, és úgy tűnik, az alma nem esett messze a fájától.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jaksity Kata szereti az élet újabb és újabb területen kipróbálni magát: gyerekkorában színésznőnek készült, végül a Külkereskedelmi Főiskolára jelentkezett, mégis belecsöppent a kamerák világába.

Balra: a fotón anya és fia mellett a műsorvezető férje, Ádám látható

2003-ban elindította saját modelliskoláját is, ám élete legfontosabb szerepének egyértelműen az anyaságot tartja. Nagyobbik fia, Ábel 1998 júliusában született, kisöccse, Bende pedig 2005 júniusában jött a világra.

Két fia is van

A csinos műsorvezető szívesen viszi magával csemetéit a különböző rendezvényekre, nagyobbik fia pedig már a mama nélkül is sokat szerepel.

Ábel ugyanis rendszeresen szinkronizál, de színpadon is játszik, legutóbb a Pán Péter című musicalben láthatta a közönség a Vígszínházban.

A szinkron ötletét egy ismerősük vetette fel, Ábel azóta már több mesefigurát is megszólaltatott, többek között a Fel! című rajzfilm egyik szereplőjét magyarította.

Kisfia a színpadon

- Ábel már évek óta jár színiiskolába, de a szinkronizálásba egy ismerősünk javaslatára csöppent bele.

Elmentünk élete első hangpróbájára, kiküldték a hanganyagot a Disneynek, és aznap már hívták is, hogy megkapta a hangot - mesélte a Blikknek a büszke édesanya.

Úgy tűnik, Jaksity Kata gyerekkori álmát a kisfia fogja megvalósítani - feltéve, ha felnőve is kedve lesz a színpadhoz.

Bár ha hasonlóan ambiciózus, mint édesanyja, ehhez nem férhet kétség.

Ezt is szeretjük