2 hónapja kirúgták a tévéből - Jaksity Kata most álmai munkáját kapta meg
Jaksity Kata máris két komoly projekten dolgozik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Február közepén mindenkit meglepett az ATV közleménye, melyben azt írták, köszönik Jaksity Kata sok éves munkáját, a hírosztályon forrásátcsoportosítás miatt egy fővel csökkentik a híradós műsorvezetők létszámát. A 46 éves tévés 11 év után búcsúzott a csatornától, televíziós pályafutásának felét az ATV-nél töltötte. 

Jaksity Kata menesztése napján azt írta közösségi oldalán, hogy elfogadta a döntést, és hálával a szívében zárja élete egyik fontos korszakát.

"Hálás vagyok a sorsnak, hogy bár sok buktatót és akadályt kellett leküzdenem, de hát ezek csak erősítettek, végülis csodálatos feladataim voltak. Még nem tudom, hogyan tovább, ötleteim és álmaim vannak, de hogy melyik ajtó nyílik meg vagy én melyiken nyitok be, még nem tudom" - írta február 20-án. 

A műsorvezető a Ripostnak most azt nyilatkozta, már új kihívásokat talált, kapott egy felkérést is, álmai munkájával találták meg. 

- Két komoly projekten is dolgozom. Az egyik egy saját ötlet, de még nem szeretnék részletesen mesélni róla. A tévézéshez ugyanis nincs köze, de remekül tudom benne kamatoztatni a kommunikációs készségemet - mondta a napilapnak, hozzátéve: nem bánja, hogy menesztették az ATV-től.

Jaksity Katát 2013-ban a Szóvivők Sajtódíjával tüntették ki a Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének kilencedik alkalommal megrendezett jótékonysági szóvivői bálján.
Jaksity Katát 2013-ban a Szóvivők Sajtódíjával tüntették ki a Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének kilencedik alkalommal megrendezett jótékonysági szóvivői bálján.
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

- Azt kell, hogy mondjam, jól jött, hogy kirúgtak. Új távlatok nyíltak meg előttem, egészen más képességeimet kell megmutatnom, újra fel kell pörögnöm. Olyan dolgokat mozgat meg nálam ez a két új projekt, melyek eddig rejtve voltak bennem. Persze, nem volt könnyű mindent újrakezdeni - árulta el a háromgyerekes édesanya. 

Jaksity Kata fia ismert youtuber és keresett szinkronhang

Jaksity Kata három gyermek édesanyja: Ábel 1998-ban, Bende 2005-ben, Jázmin 2014-ben született. Legidősebb fia a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvend, 2012-ben indította el Stormeee néven a YouTube-csatornáját, és több filmben is szinkronizált.

Ezt is szeretjük