Jakabos Zsuzsanna gyönyörű testéről töltött fel művészi fotókat! Így mondott köszönetet
Jakabos Zsuzsanna egy szexi fotóval köszönte meg a lájkokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jakabos Zuzsanna a Facebookon és az Instagram-oldalán is rendszeresesen oszt meg fotókat magáról, nem csoda, ha számos követője van. A 24 éves sportoló nagy becsben is tartja őket, és nem felejtette el megköszönni a negyven ezredik lájkot: a COED magazin által minden idők legdögösebb olimpikonjának választott úszónő egy a gyönyörű, izmos testét remekül láttató, fekete-fehér művészi felvételt töltött fel köszönetképpen a Facebook-oldalára.

Természetesen a kommentelők sem maradtak válasz nélkül. "Szobrot lehetne mintázni rólad az Olimposz hegyén!" "Drága Zsu! Ahogy korosodsz annál szebb és csinosabb vagy! És nem utolsósorban kiváló sportoló!" "Igézően gyönyörű szemek!" "Kellenek szegény köznépünknek a jelképek, Zsuzsi kiváló lehet. Szeretünk." - olvasható a hozzászólásokban.

Nézd meg Jakabos Zsuzsanna fotóit!

Ilyen lengének még nem láttad

Juhász Vanda szokatlanul merész fotót töltött fel magáról a Facebook-oldalára. A londoni olimpián 36. helyen végzett gerelyhajító a szexi képpel sportágát szeretné népszerűsíteni. Nem ő az egyetlen magyar sportolónő, aki modellként is megállná a helyét. Nézd végig a képeket!

Ezt is szeretjük