Fotók: ők az RTL Klub legújabb szerelmespárja! Először álltak kamerák elé
Íme
Egy párt alkot Jakab-Péter Izabella és Spoon Marci.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újabb sztárpár születet az RTL Klub háza táján: tavalyi X-Faktor két versenyzője, Jakab-Péter Izabella és Spoon Marci már nem titkolják, egy párt alkotnak.

Egy adás előtti közös szelfi

Környezetük már régóta suttogta, hogy van köztük valami, de kamerák előtt csak most, a 8:08 - Minden reggel című műsorban vállalták fel érzelmeiket.

Ők az RTL Klub legújabb szerelmespárja

Már decemberben hallani lehetett arról, hogy újabb szerelem született az X-Faktor kulisszái mögött, de az érintettek akkor csak annyit mondtak, szimpatizálnak egymással, ne lássanak bele a kapcsolatba többet, mint ami.

- Nem tagadtuk, csak nem volt még olyan stádiumban a kapcsolat, hogy azt mondjuk, hogy ez most van - mondta az RTL Klub reggeli műsorában Grósz Marci.

- Az X-Faktor alatt alakultak a dolgok, nagyon sok időt töltöttünk együtt a versenynek köszönhetően, és így jobban megismertük egymást. Aztán ahogy a verseny vége felé közeledtünk, annál intenzívebb lett a kapcsolat, mert több időnk jutott egymásra - árulta el Bella.

Összeköltözésről még nincsen szó, de Jakab Péter Izabella már találkozott Marci szüleivel, ugyanakkor a Spoon énekese a távolság miatt még nem mutatkozott be személyesen Izabella szüleinek Erdélyben.

- Nem akarunk semmit elkapkodni. Én most másfél hete azért jöttem fel Pestre, hogy a karrieremet próbáljam kibővíteni, de persze azért jó, hogy itt vagyunk egymásnak - mesélte a 21 éves énekesnő.

Nem Jakab Péter Izabella és Spoon Marci az X-Faktor egyetlen szerepólmespárja. Képes összeállításunkban még több sztárpárt találsz!

Fotó: Facebook/Jakab-Péter Izabella hivatalos oldala, RTL Klub/8:08 - Minden reggel

Facebook-fotó, főkép-fotó: RTL Klub/Kovács Tamás

Ezt is szeretjük