Most közölte a rádió! Távozik a reggeli show közismert műsorvezetője
Istenes Bence távozik a Music FM reggeli műsorából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bence elköszön a Music FM 89.5 reggeli műsorának stábjától és hallgatóságától, október 1-jétől az egyre sokasodó televíziós munkáira fókuszál.

2013. szeptember 2-án teveháton érkezett a Music FM 89.5 reggeli műsorának stúdiójába, és hamar beilleszkedve vált az Önindító "szerves részévé" István Dániel és Pordán Petra mellett. A 27 éves műsorvezető nehéz szívvel hozta meg döntését.

"Tavaly a felkérés egy nagyon sűrű időszakban talált meg, így folyamatosan komoly erőfeszítésbe telt egyeztetni a tévés munkákat a rádiózással. Most eljutottam arra a pontra, amikor be kellett látnom, hogy nem tudok az Önindítóban is százszázalékosan helytállni. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem tudom a 'későn fekvő' tévézést a 'korán kelő' rádiózással összeegyeztetni" - indokolta döntését Istenes Bence, aki idén egyedül vezeti az X-Faktort.

"Mindig is benne volt a levegőben, hogy Bence nehezen fog tudni egyensúlyozni a tévézés és a hajnali rádiózás között. Távozásával nyilvánvalóan egy új időszámítás kezdődik majd az Önindító életében" -  mondta Kiss Anikó, a Music FM 89.5 vezérigazgatója.

Fotó: Music Fm

Istenes Bence tiniként még nem volt a nők bálványa

Istenes Bencéért számtalan fiatal nő rajong. Persze ő sem volt mindig olyan sármos, mint most, ezt bizonyítja az a fotó, amelyet a 89.5 Music FM Facebook-oldalán tettek közzé.

Ezt is szeretjük