Istenes Laci unokáival fotózkodott: csak ritkán posztol róluk

Istenes Laci tündéri képet osztott meg az Instán. Imádtuk, ahogy két unokáját dédelgette a kanapén.

istenes-laci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Lacit 2016-tól láthatjuk a Mokkában. Majd’ minden héten akad olyan nap, hogy vele ébredhetnek a tévénézők, így szinte már olyan érzés, mintha egy régi ismerőst látnának a képernyőn.

Az életének van azonban egy olyan oldala, amelybe kevés betekintést nyerhet a nagyközönség, szeretteiről ritkán beszél, és képeket sem mutat róluk sűrűn. 

Istenes Laci unokái

A műsorvezető fia, Istenes Bence és lánya, Bogi révén négyszeres nagypapa: előbbi két fiúunokával ajándékozta meg, Nátán hat-, Ádin négyéves. Boginak egy kisfia és egy kislánya született, ezúttal velük fotózkodott az Instán.

A cuki felvételen a büszke nagypapa a kanapén dédelgeti a két gyerkőcöt. Mindketten örököltek tőle valamit, Gracie a göndör fürtöket, Tylie - aki a Bayern München labdarúgócsapat mezét viselte a felvételen - a foci szeretetét.

"Az egyik a foci szeretetét, a másik a göndörséget viszi tovább" - állapította meg a bejegyzésben.

Nem véletlen, hogy ezt az extrán különleges alkalmat meg kellett örökíteni. A tévés csak ritkán láthatja lánya gyermekeit, mivel Bogi családjával Németországban él. 

Nézd meg Istenes Bence párja, Csobot Adél bikinis képeit!

Csobot Adél Opatijából egy tengerparton készült fotót tett ki magáról, amivel nagy sikert aratott több mint 440 ezres követőtábora körében. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük