A Mokka műsorvezetője szétphotoshopolt fotón: Istenes Laci képén nevetnek az Instán

Istenes Lacit így még egészen biztosan nem volt szerencséd látni.

Istenes Laci photoshopja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Istenes Laci 2016-tól erősíti a Mokka csapatát mint műsorvezető. Ennyi idő alatt már sok néző szívébe belopta magát.

A TV2 műsorában is szó volt a mesterséges intelligencia térhódításáról, ennek kapcsán az 59 éves sztár is közzétett egy elképesztő tartalmat, amelyen alig ismerni rá. 

Istenes Laci photoshopja

Istenes Laci Instagramra posztolt fényképén csak ámulunk, ahogyan a kommentelők is. A Photoshopnak köszönhetően úgy fest, akár egy fitneszmodell. Izmos karjai, a szuperhőskinézetre hajazó beállás és a tökéletes arcél sok rajongóját megnevettette.

„Pufidzsekiben a Pápa, avagy ne higgy el mindent, amit látsz! Én például így nézek ki edzés után, álmomban. A valóság pedig az, hogy ezt dobta ki a mesterséges intelligencia egyik grafikai programja egy valódi fotómra reagálva. Fantasztikusan izgalmas téma a mesterséges intelligencia, de attól tartok, hogy átírhatja a jövőnket. Egyszerre látok benne hatalmas lehetőséget és egy újabb veszélyforrást az emberiségre nézve” - írta a posztjában a Mokka műsorvezetője.

Ez a fotó is tanúsította, hogy sokszor nem kell feltétlenül mindent elhinnünk, amit a közösségi médiában látunk. Istenes Laci fontos témára hívta fel a figyelmet a realitástól teljesen elrugaszkodott fotójával, amelyre rengetegen reagáltak is.

„Tetszett a mai témátok a Mokkában, ami erről szólt! Manapság mindent is meg lehet hamisítani, és egyre több a hiszékeny ember"

„Elképesztően festesz így, Laci, de én most nagyon nevetek! Milyen kis izmos tested lett hirtelen!” - jegyezte meg egy kommentelő.  

Nézd meg Hajdú Péter photoshopolt fényképét is!

 A műsorvezető sokkal üdébb és ráncmentesebb arcot varázsolt magának, amelyen a kommentelők nagyon jól szórakoztak.

Hajdú Péter túltolta a Photoshopot: már külföldön is ezeken a fotókon nevetnek

Hajdú Péter és Forstner Csenge is a FaceApphoz nyúlt, csak az eredmény nagyon eltérő lett.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük