Istenes Bence nem csak a német X-Faktort vezeti - Itthon 2 műsort is kapott
Istenes Bence az RTL Klub két őszi műsorát is vezeti.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki azt gondolta, miután Istenes Bence a német X-Faktor egyik műsorvezetője lett, külföldi karrierje miatt hanyagolni fogja a magyar tévés munkáit, az téved. A 31 éves sztár az RTL Klub őszi műsorai közül két nagyszabású produkció műsorvezetője is lesz. Az már nem titok, hogy a Survivor második évadának is ő a műsorvezetője, hisz a túlélős reality miatt a nyáron ötven forgatási napot távolt töltött családjától. 

Ma délelőtt az RTL Klub őszi műsorait bemutató sajtótájékoztatóján kiderült, hogy Istenes Bence a csatorna egy másik, mindeddig titokban tartott nagy durranásának is a műsorvezetője lesz: ő vezeti a szeptember 2-án induló Szenzációs Négyest, ami a csatorna vadonatúj, saját fejlesztésű műsora. 

- Nagyon örülök, hogy egy saját fejlesztésű műsornak lehetek a műsorvezetője. Láttam, mennyit dolgoznak a kollégák rajta, szerintem már több mint egy éve. Szerintem ez egy nagyon jó és izgalmas műsor lesz, a nézők egy színes, műfaji kavalkádot láthatnak majd sok ismert sztárral - mondta Istenes Bence az RTL Klubnak

- A fiatalok mindig azt mondják, hogy Jaj, az öregek könnyen beszélnek!, az idősebbek meg, hogy Na, nehogy már a fiatalok jöjjenek!, na, most majd kiderül, melyik generáció a legjobb a négy közül. 

A vasárnap esténként képernyőre kerülő produkcióban egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négytagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással: olyanban is, melyben otthonosan mozognak, és persze, olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyekben még sohasem láttuk őket.

szenzacios-negyes
Fotó: RTL Klub

Az 50+ képviselői - Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila - rutinjukra építhetnek majd. A negyvenesek - Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila - elszántságukkal szállnak csatába. A harmincasok - Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, valamint ÉNB Lali - lendületességükkel operálnak, míg a húszas éveiket taposók - Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence - bizonyítási vágyukkal felvértezve igyekeznek majd a legjobbak lenni.

kokeny-attila
Fotó: RTL Klub/Rácz Tamás

- Azért vállaltam el, mert nemcsak énekelni kell benne, hanem változatosak a feladványok, így lesznek például ügyességi feladatok, bűvészkedés vagy akár próza is. A csapatom tagjai közül Koós Rékával és Fésűs Nellyvel már dolgoztam együtt, Hajdú Steve-vel még nem, de szerintem jó csapatot alkotunk. A negyvenévesek tök jók, mert már mindenen túl vannak, sokkal több a rutinjuk, mint a húszasoknak, ugyanakkor bennük meg több az ambíció is, szóval kiegyenlített lesz a küzdelem - árulta el Kökény Attila a Feminának. 

A Szenzációs Négyes csapatainak produkcióit háromfős zsűri - Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee - és persze a nézők is véleményezik.

Ezt is szeretjük