Istenes Bence cukiságbombát robbantott - Kisfia a friss fotóján irtó aranyos
Istenes Bence bármikor kapható egy kis játékra, ha Nátánról van szó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bence és Csobot Adél kétéves kisfia imádni valóan aranyos a legfrissebb fotóján. Az RTL Klub műsorvezetője sokszor maga is olyan, mint egy nagy gyerek, bármikor kapható egy kis viccelődésre és játékra, pláne, ha Nátánról van szó. 

A 31 éves sztárapuka pontosan tudja, milyen sokat jelent gyermekének, hogy csecsemőkora óta sokat foglalkozik vele. 

- Sőt, már akkor beszéltem hozzá, amikor az anyukája hasában volt, azt akartam, hogy hallja, szokja a hangomat. Amikor bementem érte a kórházba, mondtam a nővérnek, hogy nyugodtan adja oda, majd én megfürdetem, a kistestvéremet is mindig én mosdattam. Nem akarták elhinni, hogy ilyen bátor vagyok - mesélte a tévés, aki Nátán hamarosan érkező kistestvérét is hasonló módon szeretné nevelni.   

Istenes Bence alighanem helyesen jár el: az UNICEF szerint a gyerekek életének első ezer napja a legkritikusabb az agyuk fejlődése szempontjából, és egyre több a tudományos bizonyíték arra, hogy az apáknak ebben a folyamatban kulcsszerepük van. Azok a gyerekek, akikkel az apukájuk rendszeresen foglalkozik az életük korai szakaszában, később jobban tanulnak majd, és egészségesebb, boldogabb emberekké válnak, mint azok, akiknek ebben nem lehetett részük.

Az UNICEF Magyarország június 17-i, ingyenes apák napi rendezvényén a Marczibányi Sportcentrumban sztárok is vallanak saját, apasághoz fűződő viszonyukról. 10 órától olyan hírességek mesélnek saját élményeikről, mint Sebestyén Balázs, Hajós András, Majka, Oláh Gergő és Nánási Pál, de megszólalnak neves szakértők, írók - például Varró Dániel - és közéleti személyiségek is. Sportprogramok és játékok várják a kicsiket és a nagyokat. 

- Nátánt folyamatosan én pelenkáztam, gyakran együtt is fürödtünk, beszéltem hozzá.

Szerintem fontos, hogy egy gyerek megszokja az apja hangját, érintését.

Nyilván én erősebben fogom, mint az anyukája, velem lehet másként is játszani. Nátán tudja: apával szabad birkózni, boxolni, anyával nem. Most kétéves, és éppen biciklizni tanul, de a kormányt is szívesen forgatja, persze csak akkor, amikor áll az autó - mondta a műsorvezető, aki szerint nem kell burokban nevelni a gyerekeket. 

- Örülök, hogy ilyen életrevaló srác lett, aki minden társaságban feltalálja magát. Semmit nem bántunk meg, a következő gyereket is hasonló szellemben neveljük majd. Vagány apuka vagyok, vagány a fiam is - tette hozzá. 

Ezt is szeretjük