Istenes Bence ideg-összeroppanást kapott tavaly - Először beszélt róla, miért
Istenes Bence a DTK: Elviszlek magammal című műsorban mesélt arról, miből lett elege tavaly.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bence élete az utóbbi években nagyon sűrű volt: 2016-ban megszületett első gyermeke, Nátán, ugyanebben az évben Kölnbe költözött, ahova később párja, Csobot Adél is követte a gyermekükkel. 2017-ben ő vezette az X-Faktort és a Survivort, aminek a 2018-as évadát is elvállalta, ugyanebben az évben pedig a németországi Sky1 csatornán az X-Factor egyik műsorvezetője lett, és a család is bővült a kis Ádinnal. 

A 32 éves tévés a Spektrum Home csatornán vasárnaponként 16:30-kor jelentkező DTK: Elviszlek magammal című műsorban mesélt először arról, hogy tavaly egy ideg-összeroppanása is volt. 

- Az életünk az elmúlt egy évben annyira kaotikus volt, olyan sok mindent meg kellett emésztenem, át kellett gondolnom, meg kellett élnem, meg is kellett érnem bizonyos dolgokhoz. Volt tavaly egy ideg-összeroppanásom, mert annyi minden történt. Egyszerűen nyugira volt szükségem, és nem tudtam forgatni, pihentem, és próbáltam helyrerakni saját magamat - árulta el D. Tóth Krisztának, amikor arról beszélt, miért nem volt ideje a közelmúltban több vlogot készíteni. 

istenes-bence
Fotó: Spektrum Home/DTK: Elviszlek magammal

Azt mondta, konkrét kiváltó oka nem volt az ideg-összeroppanásának, 2008 óta, amióta bekerült a médiába, szakmai és magánéleti történések is hozzájárultak az összeroppanáshoz, a történet vége pedig a piros melegítős esete lett, amikor idén márciusban tréningruhában jelent meg a Televíziós Újságírók Díja-gálán, amin a Survivor nyert a reality kategóriában, és Istenes kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó díjat, így kétszer is színpadra vonult a tréningruhában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Istenes Bence a magánéletben és a médiában is elkezdett magának korlátokat építeni, falat húzott maga köré, sok embernek igyekezett megfelelni, folyamatosan ott motoszkált a fejében, hogy amit csinál, arról mit fognak gondolni az emberek. 

- Én nem tudtam, hogy ez a sok minden feszít, ahhoz, hogy erre rájöjjek, kellett az elmúlt egy év. Azt éreztem, hogy ez már nem én vagyok. Ezek kis dolgok voltak, de a lelkemnek nem tettek jót. Aztán eljött 2018, amikor megszületett a második gyerekem, a nagypapám pedig haldoklott… Azt éreztem, hogy mindenki mindent gyorsan akar, nem éljük meg a pillanatot. Úgy telik el egy év, hogy nem tudom, mi történt. Azt mondtam, ennyi!

Úgy szeretném élni az életem minden napját, hogy minél több boldog pillanatom legyen,

csak olyan emberekkel szeretnék bárhova elmenni, akiket szeretek. 

istenes-bence-melegito
Fotó: Televíziós Újságírók Díja

- A munkámban ugyanezt szeretném: nem szeretnék olyan műsort vezetni, amihez nincs kedvem. Nem akarom, hogy megmondják, milyen ruhát vegyek fel egy műsorban, hogy mit mondjak, mert 12 év után már tudom, hogy én viszem el a balhét, engem néznek hülyének, rajtam nevetnek - akár pozitív, akár negatív értelemben. Ráléptem erre az útra, és a piros melegítő volt az a pont, amikor azt mondtam, elmegyek erre a gálára, és szeretném egy picit átlépni a határt, de csak épp annyira, hogy ráncigáljuk meg az oroszlán bajszát. Ez olyan 'istenesbencés' - vallotta be a műsorban. 

A 2019-es Story-gála sztárpárjai

A huszadik alkalommal megrendezett Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálára számos sztár érkezett a szerelmével, köztük volt az év műsorvezetőjének megválasztott Istenes Bence is, aki két gyönyörű gyermekének édesanyjával, Csobot Adéllal gálázott. Képes összeállításunkban megnézheted, még kik vettek részt szerelmükkel együtt a 2019-es Story-gálán.

Ezt is szeretjük