Istenes Bence első szerelméről vallott: össze is adták őket egy szertartáson
Istenes Bence annyira komolynak gondolta az első szerelmet, hogy egy szertartást is szerveztek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bence a műsorvezetője a világszerte nagy sikerrel bemutatott Game of Talents – Tehetség első látásra című műsornak, ami szeptember 4-től, 19 órától indul az RTL Klubon.

Adásonként két pár játszik egymás ellen, ahol a párok egyik tagja egy híresség, miközben a színpadra ismeretlen személyek érkeznek, akikről ki kell találni, hogy miben lehetnek tehetségesek (például: szabadulóművész, akrobata, késdobáló, tűznyelő, táncos, mesemondó, jazzgitáros). A játékosok - és a nézők is - kisfilmekben elrejtett nyomok alapján találgatnak, vajon mi lehet az ismeretlen, civil ruhás személy tehetsége? Amikor eltűnik a fal, elkezdődik egy látványos előadás, ezzel egy időben a pár számára kiderül, jól tippeltek-e.

Istenes Bence első szerelme

A műsor indulása előtt Istenes Bence válaszolt néhány villámkérdésre, ezek egyikében az első szerelméről is beszélt. 

istenes-bence-tehetseg
Fotó: RTL Magyarország

- Életem első szerelme egy óvodás csajszi volt. Olyannyira szerelmesek voltunk egymásba, hogy össze is adtak bennünket. Konkrétan az óvodában volt egy esküvő. Dórinak hívták egyébként. 

A tökéletes randi kapcsán kiderült, hogy már nem is igazán emlékszik rá, milyen az, hisz egy évtizede párkapcsolatban él két kisfia édesanyjával, Csobot Adéllal. 

Tudod, mikor randiztam utoljára? Két gyerek és nagyjából tíz év után az ember már azt sem tudja, hogyan kell randizni. De elméletben egy tökéletes randi élményt nyújt sok nevetéssel, történéssel, jó kajával, sok beszélgetéssel. 

Ezt is szeretjük