Így néznek ki most a Z+ első műsorvezetői
Több mint 12 éve indult a népszerű magyar zenecsatorna, a Z+. Hol vannak azóta az eredeti műsorvezető-gárda tagjai?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyarország első zenei csatornája, a Top TV mindössze egy évig működött, utódja, a Z+ viszont annál sikeresebbnek bizonyult. A zenetévé 1997-ben kezdte sugározni műsorait, és sokáig egyáltalán nem volt vetélytársa a hazai piacon.

Többek között ennek, valamint trendi, laza stílusának és a vagány műsorvezetőknek köszönhetően rövid idő alatt a fiatalabb korosztály kedvenc adójává vált. Napjaink közismert médiaszemélyiségei közül sokan a Z+-nál kezdték tévés karrierjüket, de akadnak olyanok is, akik azóta eltűntek a reflektorfényből.

Sebestyén Balázs

Balázs már a Z+ műsorvezetői között is a legnépszerűbbek közé tartozott, azóta pedig szédületes karriert futott be a hazai médiában. A 32 éves sztár évekig vezette a Megálló című kívánságműsort, és annak ellenére - vagy talán épp azért - népes rajongótábora szerveződött, hogy előszeretettel ugratta interjúalanyait. Humorát és laza, gunyoros stílusát hamar felfedezte a többi tévécsatorna is, Balázs pedig lehetőséget kapott, hogy a legváltozatosabb területeken próbálja ki tehetségét. Olyan műsorok házigazdájaként szórakoztatta a közönséget, mint a Kísértés, a Balázs Show, a Pókerarc, a Kész átverés vagy a Celeb vagyok, ments ki innen!.

Reggeli rádiós műsora is rendkívül népszerű. Első könyve tavalyelőtt jelent meg, Szigorúan bizalmas címmel. Balázs nem szívesen beszél magánéletéről, annyit azonban tudni lehet, hogy tavaly óta boldog házasságban él Horváth Viktóriával, akivel titokban házasodott össze egy eldugott kis falu kastélyszállójában. Kisfiuk - aki a különleges Benett nevet viseli - október 18-án látta meg a napvilágot.

Lilu - Dr. Kovalcsik Ildikó

A Z+ indulásakor nagy hangsúlyt helyeztek arra, hogy a csatorna profiljához passzoló, laza, eredeti és fiatal műsorvezetőket találjanak. Csaknem másfélezer jelentkezőt hallgattak meg, mire meglelték a legalkalmasabb jelölteket. Az eredeti műsorvezető-gárda egyik meghatározó alakja volt Kovalcsik Ildikó, akit a nézők Lilu néven ismertek meg. A bájos, szőke lány 1976-ban született, és az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának hallgatója volt, amikor megkezdte tévés pályafutását. Ő vezette többek között a magyar előadóknak szentelt Hazai pályát és a slágerlistákat. A tévé mellett a rádióban is kipróbálta magát, 2003-ban pedig a ValóVilág című valóságshow háziasszonya lett.

Ezenkívül olyan műsorokat vezet, mint a Rettegés foka, Az Ország Tesztje és a Domino Day. Három éve az egyik legnépszerűbb reggeli tévéműsorban, a Reggeliben köszönti a nézőket.

34 évesen Lilu valósággal sugárzik a boldogságtól, ami nem is csoda, hiszen nyáron adott életet első gyermekének. Férje Árva László operatőr, akivel a Rettegés foka forgatásán ismerkedett meg. Korábban már volt egyszer férjnél, ám Varga Zsolt válogatott vízilabdázóval kötött házassága nem bizonyult hosszú életűnek. Ebből okulva a műsorvezető elmondta, párjával tudatosan figyelnek arra, hogy kisfiuk, Dávid mellett egymással is elég időt töltsenek.

Philip - Rákay Kálmán

A szarkasztikus humoráról elhíresült műsorvezető 1972-ben született. Nevével soha nem volt kibékülve, ezért Kálmánról Philipre változtatta, és a tévénézők már így ismerték meg. Pályafutását a Top TV-nél kezdte, a csatorna csődje után pedig a Z+-nál folytatta. Izé Philippel című műsorában rendszeresen vendégül látta a hazai könnyűzenei élet szereplőit, és nem egyszer provokatív kérdéseket szegezett nekik.

A polgárpukkasztó stílus egyébként már tinédzserkorában jellemző volt rá. Saját bevallása szerint oroszból rekordmennyiségű egyest gyűjtött be, és a tanárnő csak azért nem buktatta meg, mert az utolsó órán gitárkísérettel elénekelt neki egy romantikus orosz dalt.

2002-ben Philip karrierjében meglepő fordulat állt be, a tinik kedvencéből politikai rendezvények műsorvezetője, majd a HírTv munkatársa lett, ahol többek között kulturális és vitaműsorokat vezet. Az egykori lázadó ma büszkén vallja, hogy konzervatív, keresztény értékrend szerint éli az életét feleségével, Orsival, illetve lányukkal, Rózával.

Timo - Bánszki László

Timo a Z+-os időkben a Club Rotation címet viselő éjszakai műsor vadóc házigazdájaként járta a diszkókat, sőt, egy epizódszerep erejéig a Barátok köztben is feltűnt. A ma 30 éves műsorvezetőnek korábban Niki Beluccival volt viszonya, akivel nem a legbékésebb körülmények között váltak el. 2005-ben egymásra találtak szexi kolléganőjével, Adával. Még abban az évben össze is kötötték életüket, hiszen úton volt a gyermekáldás. A pár kétszáz vendég előtt, egy romantikus szálloda rózsalugasában mondta ki a boldogító igent, és csak ezután derült ki, hogy ikreik lesznek. Timo az örömhírről nem mindennapi körülmények között értesült, hiszen az ifjú asszony élő adásban, telefonon közölte vele az újságot.

Bence és Bálint 2006 januárjában született meg, ezzel a család boldogsága teljesnek tűnt. Sajnos az idill nem tartott sokáig, a pár tavaly télen bejelentette, hogy frigyüknek vége. Timo jelenleg rádiós műsorvezetőként dolgozik, és mivel saját bevallása szerint jórészt miatta ment tönkre házasságuk, most mindent megtesz, hogy amiben csak lehet, segítsen volt feleségének.

Ada - Pintér Adrienn

A szexis műsorvezető 1982-ben született Budapesten, de évekig Angliában élt. Visszaemlékezései szerint ez az időszak nem volt könnyű az életében, hiszen édesapja munkája miatt állandóan költöztek, és így iskoláit is váltogatni kellett. 1997-ben tért haza Magyarországra, ahol a gimnázium befejezése után kommunikációt tanult, mellette pedig hostesskedett. Kétszer próbálkozott a Z+-ról nevét időközben Vivára változtató zenecsatornánál, ám elsőre nem volt türelme végigállni a sort, és inkább hazament. 2003-ban végre továbbjutott a válogatáson, és ő lett a divattal foglalkozó Viva Trend háziasszonya. Az ikrek születése után rövid ideig hiányzott a képernyőről.

Ám hamarosan visszatért a műsorba, ahol ma is dolgozik. A válás után Ada magánéletéről sokáig nem lehetett semmit tudni, tavaly októberben azonban bevallotta, újra rátalált a szerelem. A merész szépség több alkalommal megörvendeztette már férfirajongóit buja idomainak látványával.

Többször szerepelt félpucéran az FHM és a CKM hasábjain, tavaly pedig a Playboy-ban teljesen fedetlenül mutatta meg bombázó alakját, ami két gyerek után is tökéletes.

Ezt is szeretjük