Exkluzív interjúk - Így fogynak a magyar sztárok
Csepregi Éva, Serdült Orsolya és Pintácsi Viktória árulta el nekünk, hogyan tartják formában testüket évek óta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban a sztárok többsége minden elkövet azért, hogy ne hízzon el, és megőrizze karcsú vonalait. Emberfeletti erőről tanúbizonyságot téve lemondanak az egészségtelen, ám annál csábítóbb kajákról, ehelyett szigorú diéta szerint táplálkoznak, a rendszeres edzésről nem is beszélve.

Nincs ez máshogy hazánkban sem, ahol az idősebb és fiatalabb sztárhölgyek is nagyon odafigyelnek arra, hogy véletlenül se szaporodjanak el testükön a felesleges kilók. Ha pedig mégis kigömbölyödnek kissé - mondjuk, szülés után -, igyekeznek mihamarabb visszanyerni régi alakjukat.

„18 éves korom óta fogyókúrázom”

Riporterünknek Pintácsi Viktória például bevallotta, hogy 18 éves kora óta fogyókúrázik megállás nélkül. Három gyermeke megszületése után kellett szembenéznie a hízással, a babák érkezését követően ugyanis jelentősen gyarapodott testsúlya. Viktória legkisebb gyermeke hároméves, és csak fél éve sikerült leadnia azt a hét kilót, ami nagyon zavarta.

Serdült Orsolya szépségkirálynő sem titkolta el, hogy bizony neki is diétáznia kell, mint minden nőnek - hibátlan alakját elnézve ezt talán nem sokan gondolták volna róla. Orsolya elmondta, a gyors diétákkal szemben a lassú fogyás híve, hogy ha már megszabadult a pluszkilóktól, akkor azokat semmiképpen se lássa viszont.

Keveset enni a hosszú élet titka is

Csepregi Éva énekesnő is úgy érzi, hogy mindig fogyókúrázik, ha ugyanis csak egy kicsit elengedné magát, pillanatok alatt meggyűlne a baja a hízással. A legfontosabb tényezőnek a kevés étel fogyasztását látja, ugyanis mindig 30-40%-kal kevesebbet eszik, mint amennyi jólesne neki, a fogyás mellett pedig ez jelenti számára a hosszú élet titkát is.

Abban mindannyian egyetértettek, hogy az edzés, a mozgás is nélkülözhetetlen, ha valaki fogyni akar, amihez elsősorban kitartásra, akaraterőre és önfegyelemre van szükség.

Hiszen felfalni egy hamburgert vagy lángost mindig könnyebb lesz, mint a salátát vagy a fitnesztermet választani.

Ezt is szeretjük