Gyerekkori fotó! Irtó helyes kisfiú volt egykor Huszti Péter
A 66 éves sármos színész már ötévesen is imádnivaló volt csibészes mosolyával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Huszti Péter hűséges a szakmához és hűséges a szeretteihez. Több mint negyven éves, elképesztő pályafutással a háta mögött nagyon tudatosnak tűnik a választása.

Pedig kisfiúként még nem készült színésznek - csak érzékeny, álmodozó kiskamaszként szeretett bele végérvényesen a színház világába.

Nem született művészcsaládba

Huszti Péter nem született művészcsaládba, nem örökölte, inkább ösztönösen rátalált sorszerű hivatására.

Édesapja jogász volt és bohém muzsikus, de szülei válása után édesanyja egyedül nevelte fel őt és nővérét. Ki hitte volna, hogy a csibészes mosolyú lurkóból pár év múlva a Madách Színház sztárja és a nők bálványa lesz!

A színházba járó közönség hősszerelmes és drámai szerepek sorában csodálhatta meg a karizmatikus színészt, ömlöttek is hozzá zsákszámra a szerelmeslevelek.

Több mint száz tévé- és mozifilmben szerepelt, többek közt a Fekete gyémántokban, Az élet muzsikájában vagy az Őrjárat az égen című sorozatban.

Játszik, tanít és unokázik

A 66 éves legendás színész sokoldalúságát jelzi, hogy az elmúlt években vígjátékban, musicalben, sőt, operettben is bizonyított. Emellett - ma már professzorként - közel negyven éve tanítja is a színészmesterséget, hat évig még rektorként is igazgatta a Színművészetit.

A Kossuth-díjas színészt az idei színházi szezonban a Kései találkozás című színműben láthatjuk, méghozzá gyönyörű feleségével, Piros Ildikóval az oldalán.

A 36 éve boldog házasságban élő, szimpatikus színész házaspár három fiút nevelt fel, sőt, mára három unokával is büszkélkedhetnek.

Ezt is szeretjük