"Úgy döntöttem, kés alá fekszem" Hosszú Katinka a mellplasztikáról a Facebookon írt
Katinka megdöbbentette rajongóit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Óriási hírem van! Miután rengetegen mondtátok, hogy jobban néznék ki nagyobb mellekkel, úgy döntöttem, hogy kés alá fekszem" - kezdte mai Facebook-posztját Hosszú Katinka.

A 25 éves többszörös világbajnok magyar úszónő egy fekete-fehér fotót is posztolt a közösségi oldalára, amin a megszokott, izmos mellkasa helyett nőies domborulatokkal látható.

"Úgy döntöttem, kés alá fekszem"

"Dr. Sean Simon, egy kiváló plasztikai sebész a floridai rendelőjében rögtön fogadott. Persze ez az időszak nem a legtökéletesebb, jó pár hetet ki kell hagynom az úszásból, de egyszerűen nem tudtam tovább várni" - folytatta a jelenleg Floridában edzőtáborozó sportoló.

A végén aztán elárulta, hogy csak április bolondját járatta a Facebook-követőivel.

"Ha még mindig olvasod a posztomat, és teljesen össze vagy zavarodva, akkor megnyugtatlak, mert csak április bolondját járatom veled!" - olvasható a poszt végén.

Sok kommentelő el is hitte, hogy az Iron Ladynek nevezett izmos úszónő plasztikáztatta a melleit, majd miután számukra is kiderül, csak viccel, megnyugtatták, úgy jó, ahogy van.

"Én is bevettem, mert a sportolók sokan megcsináltatják, de te egy természetes szépség vagy, és a férjednek is így tetszel!"

"Nagyon jó tréfa volt, elhittem és meglepődtem, a végén megnyugodtam, további nagyon sok sikert kívánok, üdv."

Fotó: Facebook/Katinka Hosszu

Ezt is szeretjük