Hosszú Katinka szerelmes fotót posztolt a férjével - Így ragyog Shane oldalán
Hosszú Katinka és Shane Tusup kibékültek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinka szerelmes fotót posztolt közösségi oldalára: férje, Shane Tusup mellett látható a háromszoros olimpiai bajnok úszó. Úgy tűnik, sikerült megoldaniuk magánéleti problémáikat.

"You and me against the World" - ezt írta a közös képük alá Katinka, ami magyarul annyit jelent, hogy te és én a világ ellen.

A fotó nagyon népszerű, pár pillanat alatt már több mint kilencezren lájkolták a Facebookon. A kommentelők nagyon örülnek, hogy újra láthatják őket együtt, mivel eddig nem lehetett tudni, hogy a házaspár válságba került kapcsolata megmenthető-e.

Már a válásukról írtak

Korábban megírtuk már, hogy tavaly december végén kezdődött el a találgatás, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága zátonyra futott. Több hazai lap is megírta, hogy a sztárpár az ünnepeket külön töltötte. December 29-én Katinka egy Facebook-posztban megerősítette, hogy nincs minden rendben a házasságukkal: "kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül". Januárban, az Év Sportolója Gálán Shane Tusup megható módon kért bocsánatot Katinkától, amikor ő vehette át negyedszerre is az év edzője díját, de a díjátadóra külön érkeztek, külön ültek, és külön is távoztak. Erről bővebben itt olvashatsz.

- Bocsánat! Nem erre számítottak, igaz? Sokan nehezen mondjuk ki ezt a szót. Nekem a legnehezebb. Főleg magyarul. De most bocsánatot kérek azoktól, akik kiálltak mellettem, amikor egy vasárnapi ebéden arról vitatkozott a család, hogy Shane egy amerikai bunkó, vagy sem.

Shane Tusup az Év Sportolója Gálán.
Shane Tusup az Év Sportolója Gálán.
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Februárban arról szóltak a hírek, hogy Hosszú Katinka beadta a válókeresetet, de az úszónő erről hivatalos nyilatkozatot nem tett közzé. Ezután arról folytatódtak a találgatások, hogy vajon Shane az edzője marad-e Katinkának vagy sem. Végül március 24-én az olimpikon hivatalosan nyilatkozott erről az Mol csapat oldalának.

- Az biztos, hogy Shane-nel folytatjuk a közös munkát, és az is, hogy az idén mindenképpen változtatunk a felkészülési meneten. Átbeszéltük a versenyzési stratégiát is, és úgy gondoljuk, hogy az országos bajnokság most nem fér bele.

Március végén több magyar lap is arról cikkezett, hogy a sztárpár kibékült, és külföldre is elmentek együtt nyaralni. A közös szelfijük a bizonyíték arra, hogy az újbóli egymásra találás sikeres volt.

Nagyon dögös volt az Év Sportolója Gálán

Nézd meg a képes összeállításunkban, hogyan festett Hosszú Katinka idén januárban az Év Sportolója Gálán!

Ezt is szeretjük