Hosszú Katinka testhezálló csipkeruhában gálázott: ilyen dögösen ritkán öltözik
Hosszú Katinka a 25. Menarini Nemzetközi Fair Play-gálán jelent meg az elegáns ruhában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő. Nemcsak sportsikereivel vív ki magának elismeréseket, hanem azzal is, hogy a sportág és a sportolók helyzetének javítása érdekében aktív közösségi tevékenységet is folytat. 

A három éve általa is életre hívott úszóliga, az ISL (International Swimming League, vagyis Nemzetközi Úszó Liga - a szerk.) idei szezonját a héten kezdte meg Hosszú Katinka és csapata Nápolyban - olvasható a Ripostban.

Hosszú Katinka fekete csipkeruhában gálázott

A 32 éves sportoló hétfőn Olaszországból, Bolognából jelentkezett be a közösségi oldalán, augusztus 31-én este pedig egy testhezálló, fekete csipkeruhában fotózkodott Firenzében szerelmével, Gelencsér Mátéval. Az Iron Lady "legendás személyiségként" vehetett át elismerést a 25. alkalommal megrendezett Menarini Nemzetközi Fair Play-gálán.

A kommentelők szerint gyönyörű és nagyon dögös volt a díjátadón. Hosszú Katinkát csak ritkán látni elegáns ruhákban, de képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkat viselt a legutóbbi és az elmúlt évek gáláin. 

Ezt is szeretjük